متوجه تمرکززدایی و عدالت فرهنگی در برنامه‌های هنری هستیم
کد خبر: 4011929
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲
شالویی:

متوجه تمرکززدایی و عدالت فرهنگی در برنامه‌های هنری هستیم

تمرکززدایی و توجه به فرهنگ و هنر مناطق محروم از برنامه‌های معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی معاونت امورهنری؛ جلسه شورای مدیران معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به یاد هنرمندان درگذشته از جمله ایران درودی، کامبیز درم بخش، ساشا کشوادی و پورنگ پورشیرازی نوازنده ارکستر که در روزهای اخیر دار فانی را وداع گفتند، عصر دوشنبه 17 آبان ماه برگزار شد.

محمود شالویی، سرپرست معاونت امور هنری در این جلسه گفت: عدالت فرهنگی و توجه به فرهنگ و هنر در همه استان‌ها در راستای سیاست و برنامه دولت، از برنامه‌های معاونت امور هنری است و طرح آموزش رایگان هنر نیز توسط دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری با همکاری بخش‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ادارت کل استان‌ها آغاز شده است.

شالویی در ادامه گفت: ضرورت دارد فرهنگ، ادبیات و تاریخ ایران اسلامی و هویت‌های فرهنگی بومی به عنوان یک رویکرد جدی در برنامه‌های هنری مدنظر قرارگیرد.

حمید قبادی؛ مشاور اجرایی معاونت امور هنری نیز در این جلسه با اشاره به حمایت از استان‌ها گفت: تفاهم نامه‌های حمایت معاونت امور هنری از فعالیت‌ها و برنامه‌های هنری استان‌ها با ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها تدوین می‌شود و در قالب این تفاهم نامه‌ها، معاونت امور هنری حمایت از فعالیت‌های هنری استان‌ها را انجام می‌دهد که این حمایت‌ها در سال جاری افزایش می‌یابد.

در این جلسه، قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی با ارایه گزارشی از فعالیت‌های حوزه هنرهای نمایشی با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان و جشنواره‌های تئاتر استانی در همه استان‌ها گفت: حمایت از نمایشنامه نویسی از برنامه‌های اداره کل است و در سال جاری نیز حمایت از تولید و انتشار چند نمایشنامه در دست انجام است.

محمد الهیاری، سرپرست دفتر موسیقی در این جلسه با اشاره به برگزاری چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی کرمان و پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: افزودن بخش آهنگسازی در جشنواره موسیقی جوان از امسال و برنامه‌ریزی برای دبیرخانه دایمی جشنواره موسیقی نواحی کرمان براساس تفاهم نامه ای در راستای تقویت جشنواره با استان کرمان از ویژگی های دوره اخیر این جشنواره‌ها است. امور سی‌و‌هفتمین جشنواره موسیقی فجر نیز در حال انجام و فراخوان‌های بخش رقابتی و غیررقابتی اعلام شده است.

هادی مظفری؛ مدیر کل هنرهای تجسمی با ارایه گزارشی از فعالیت‌های هنرهای تجسمی گفت: برنامه‌ریزی‌های چهاردهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر انجام و با نظر شورای سیاستگذاری، فراخوان جشنواره تدوین و اعلام شد که در این دوره جشنواره مشارکت استان‌ها به طور جدی مورد توجه است. همچنین نمایشگاه‌های موزه هنرهای معاصر تهران با توجه به رویکرد جدید موزه با تمرکز بر پژوهش، برنامه‌ریزی شده است.

علی‌اکبر صفی‌پور، مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری نیز با ارائه گزارشی از طرح آموزش رایگان هنر در مناطق محروم گفت: این طرح بر اساس برنامه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توجه به فرهنگ و هنر در مناطق محروم آغاز شده است که با استقبال استان‌ها مواجه شد و ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز برای اجرای این طرح تعامل و مشارکت فعالی دارند.

صفی پور در ادامه گفت: در سال جدید 10 هنرستان هنرهای زیبای دختران و پسرانه در کشور راه اندازی شد که هنرستان‌های دخترانه و پسرانه جیرفت در جنوب کرمان که هفته گذشته افتتاح شد از جمله این هنرستانها است. 

مریم پورشهابی؛ دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، نیکنام حسینی‌پور؛ مدیر عامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت و عباس عظیمی؛ رییس مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی هم گزارشی از فعالیت‌های خود ارائه کردند.

احمد صدری، دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شاعران کشور، سیدامین مؤیدی اصفهانی؛ مشاور برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی معاونت امور هنری، عبادرضا اسلامی؛ رییس فرهنگسرای نیاوران، رضا بصیرت؛ مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، عبدالرحیم سیاهکارزاده؛ رییس مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی، احسان آقایی؛ رییس موزه هنرهای معاصر تهران و علیرضا حفیظی، مدیر حراست معاونت امور هنری در این جلسه حضور داشتند.

انتهای پیام
captcha