حجتالاسلام والمسلمین رئیسی گفت: متأسفانه عملکرد برخی بانکها در ارائه تسهیلات قابل قبول نیست، برخی بانکها به جای پرداخت تسهیلات مسکن به مسکنسازی روی آورده و فعالیت اقتصادی خود را جزو آمار تسهیلات پرداختی نهضت ملی مسکن ارائه کردهاند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قیمتگذاری دستوری و عوارض صادراتی باعث شدهاند که سودآوری تولید کاهش یابد و تا زمانی که حاشیه سود تولید افزایش پیدا نکند حتی اگر منابع هم به درستی هدایت شوند باز اثرگذار نخواهند بود.
عضو پژوهشکده مطالعات اقتصادی دانشگاه الزهرا (س) گفت: بانکهای خصوصی از اینکه مردم بدهکار شوند استقبال میکنند؛ زیرا بدهکار شدن مردم یعنی ایجاد تقاضای کاذب در بازار و ایجاد تقاضا در بازار منجر به افزایش قیمت ارز و طلا خواهد شد.
معاون سابق پارلمانی وزارت امور اقتصاد و دارایی «دیپلماسی انرژی»، «کمکهای بانکی»، «توسعه سواحل مکران»، «جلوگیری از قاچاق سوخت» و «همگرایی میان ایران و دو کشور پاکستان و افغانستان» را برای توسعه استان سیستان و بلوچستان ضروری دانست.
رئیس انجمن اقتصاد اسلامی حوزه علمیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: متأسفانه عادت کردهایم از تورم نان بخوریم! سه سال است که تورم بالای ۴۰ درصد داریم و به یک رویه تبدیل شده و مردم فکر میکنند بدون تورم نمیتوان کاسبی انجام داد.
کارشناس اقتصادی گفت: تعدد عقود شرعی و اجرای کامل این عقود و محدود کردن تعداد بسیار زیاد بانکها با کارکرد یکسان میتواند به بهبود شرایط نظام بانکی و مهار تورم کمک کند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی به فعال شدن هشت هزار تعاونی در طول دوره فعالیت دولت مردمی بهویژه در بخش زنان اشاره کرد و گفت: سند تعاون ۱۱ سال در انتظار بازنگری بود که این کار در همان ابتدای دولت مردمی انجام و این سند نهایی شد.