مهربانی را به جامعه تزریق كنیم
کد خبر: 3823563
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴

مهربانی را به جامعه تزریق كنیم

گروه اجتماعی ــ رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با بیان اینكه انسان باید در اوج مهربانی و محبت باشد که شعاع مهربانی‌اش جامعه را در‌بربگیرد،‌ گفت: باید مهربانی را به جامعه تزریق کرد.

به گزارش ایكنا از فارس، ابراهیم گشتاسبی‌راد، رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز امروز، 10 تیرماه در آئین پایانی «جشنواره پنجره» با تأکید بر اینکه باید مهربانی را به جامعه تزریق کرد، گفت: اگر افراد احساس کنند در جامعه موثر هستند و می‌توانند کار مفید برای جامعه انجام دهند بهتر نقش‌آفرینی می‌کنند و وقتی احساس کردند مفید هستند هویت و شخصیت پیدا می‌کنند و چنین فردی از شخصیت خودش محافظت می‌کند و کمتر گرفتار آسیب اجتماعی می‌شود و این راه نجات جامعه است.

وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش به ویژه موسسه ترنم زیبای محبت، اظهار کرد: در سال‌های اخیر جامعه با تحول اجتماعی مواجه شده است به نحوی که تا پیش از آن مردم انتظار داشتند تمام امور را دولت انجام دهد اما دولت‌ها آنچنان گرفتار مسائل اجرایی و پیچیدگی‌های ساختاری شدند که از بسیاری از امور غافل ماندند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار شیراز گفت: یکی از آن مسائل بحث آسیب‌های اجتماعی بود که گزارش‌های ارائه شده حاصل از تحقیقات دانشگاهی در این زمینه موجب ابراز تاسف شدید مسئولان شد.

گشتاسبی‌راد با بیان اینکه انسان در مسیر تکامل خود چند منزل را طی می‌کند که نخستین منزل، بیداری است، گفت: انسان در این منزل، هویت و شخصیت خود را باز می‌یابد و در چیستی و چرایی خلقت خود تدبر می‌کند و آگاه می‌شود که ارزشمند و صاحب هویت و ارزش است و می‌تواند با هویت و شخصیت خودش در تمام امور زندگی خود، دیگران و طبیعت نقش داشته باشد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با اشاره به آیات قرآن در این زمینه، بیان کرد: خداوند در قرآن به پیامبر می‌فرماید به مردم بگو من شما را به یک چیز پند و اندرز می‌دهم، برای خدا بر پا خیزید چه گروهی و چه فردی!

وی تاکید کرد: بیدار شدن و آگاه شدن می‌تواند هم به صورت فردی و هم اجتماعی صورت گیرد و آثار آن در جامعه جاری و ساری باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار شیراز با بیان اینکه جامعه ما با حرکت‌های تحقیقاتی دانشگاهی در خصوص آسیب‌های اجتماعی نسبت به این مسئله آگاه و بیدار شده است، اظهار کرد: جامعه به فعالیت‌های اجتماعی فارغ از سیستم‌های پیچیده دولتی نیازمند است و همین نیاز باعث شد که سمن‌ها با وجود برخی مخالفت‌ها و احساس خطرها شکل بگیرند.

گشتاسبی‌راد افزود: در بدو شکل‌گیری سمن‌ها برخی افراد آن‌ها را مقابل حکومت تصور می‌کردند و آن‌ها را یک خطر می‌دیدند اما اندیشمندانی که می‌دانستند این‌ها یک فرصت‌اند تاکید داشتند که سمن‌ها نه‌ تنها در مقابل حکومت قرار نمی‌گیرند بلکه بازوهای قوی در کنار حکومت و برای نظام هستند فارغ از اینکه نوع تفکرشان چه باشد.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزش شهرداری شیراز با اشاره به اینکه سمن‌ها امروزه در تمام برنامه‌های اجتماعی جلوتر از بخش دولتی حرکت می‌کنند، گفت: دولت و نهادهای دولتی نقش پشتیبانی از این سمن‌ها را دارند و این حرکت‌های مردمی می‌تواند جامعه را اصلاح کند.

وی با بیان اینکه سازمان‌های مردم نهاد از مردم و از بین جامعه هستند، گفت: برخی از اعضای این سمن‌ها خودشان آسیب دیده‌اند و یا در معرض آسیب بودند و امروز توانستند خودشان را حفظ کنند و دست دیگران را هم بگیرند و آنها را هم حفظ کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار شیراز ادامه داد: این‌ها آدم‌های با ارزشی هستند زیرا انسان باید در اوج مهربانی و محبت باشد که شعاع مهربانی‌اش جامعه را در بربگیرد و این افراد با مهربانی دست همدیگر را می‌گیرند و به هم کمک می‌کنند و دلسوز هم خواهند بود و وقتی در یک محله زندگی می‌کنند از مشکلات دیگر افراد محله هم آگاهی پیدا کرده و برای حل آن تلاش می‌کنند و اینها راه نجات جامعه ما هستند.
انتهای پیام

captcha