کد خبر: 4310241
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰

آغاز مرمت قلعه تاریخی در شهرستان کهنوج

سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان از آغاز مرمت قلعه تاریخی شهرستان کهنوج با تخصیص بیش‌ از ۷ میلیارد ریال اعتبار خبر داد.

مرتضی نیکرو سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان مرتضی نیکرو، سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمان امروز ۲۰ مهرماه با تأکید بر اهمیت حفاظت، مرمت، احیا و سامان‌دهی ابنیه تاریخی استان کرمان در مسیر توسعه پایدار گردشگری، گفت: مرمت و بازسازی قلعه تاریخی شهرستان کهنوج با تخصیص اعتباری بیش‌ از ۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی با تعیین پیمانکار و عقد قرارداد کلید خورده است.

وی افزود: عملیات مرمت با خشت، عایق‌کاری سنتی، اندودکاری، بندکشی، استحکام‌بخشی و سامان‌دهی از جمله اقدامات مرمتی پیش‌بینی‌ شده در این مرحله برای قلعه تاریخی کهنوج است. مرمت و احیای ابنیه تاریخی نه‌تنها اقدامی حفاظتی، بلکه گامی اساسی در مسیر توسعه گردشگری پایدار در استان است، در چارچوب برنامه «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵»، با هدف معرفی چهره‌ای پویا و زنده از کرمان تاریخی، مجموعه‌ای از پروژه‌های مرمتی در شهرها و روستاهای استان در حال اجرا است.

نیکرو اظهار کرد: با مشارکت بخش خصوصی، نهادهای محلی و بهره‌گیری از ظرفیت نیروهای متخصص بومی، تلاش داریم بناهای ارزشمند تاریخی را از حالت غیرفعال خارج و به فضاهای گردشگری، فرهنگی و اقامتی تبدیل کنیم تا هم اصالت معماری ایرانی حفظ شود و هم زمینه اشتغال و حضور گردشگران داخلی و خارجی فراهم شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی کرمان گفت: برنامه «لبخند دنیا به کرمان ۱۴۰۵» فرصتی است تا کرمان با تکیه بر میراث کهن خود، در عرصه گردشگری جهانی بدرخشد و بناهای تاریخی استان، بار دیگر به حیات فرهنگی و اقتصادی بازگردانده شوند.

انتهای پیام
captcha