کد خبر: 4096765
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۲۳

اختتامیه‌ هشتمین جشنواره ملی «روستاهای دوستدار کتاب» در دهبکری برگزار شد

آیین اختتامیه‌ هشتمین جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب و مراسم بزرگداشت انتخاب دهبکری به عنوان روستای دوستدار کتاب ایران در روستای دهبکری برگزار شد.

تجلیل از فعالان کتابخوان روستای دهبکری

به گزارش ایکنا از کرمان، آیین اختتامیه‌ هشتمین جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب و مراسم بزرگداشت انتخاب دهبکری به عنوان روستای دوستدار کتاب ایران با حضور مسئولانی از وزارت ارشاد، مسئولان استانی و جمعی از فرهیختگان و دوستداران کتاب، عصر امروز، ۱۲ آبان‌ماه در روستای دهبکری برگزار شد.

اسماعیل جانعلی‌پور، مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این مراسم با بیان اینکه ۲۸۵ روستا از سراسر کشور کاندیدای کسب عنوان روستای دوستدار کتاب بودند، گفت: رقابت بین ۵۰ روستا جدی‌تر شد و از این بین ۱۰ روستا به عنوان روستاهای دوستدار کتاب انتخاب شدند.

وی با بیان اینکه روستای دهبکری جزو ۱۰ روستای برگزیده دوستدار کتاب است، گفت: در مرحله اول مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای توسعه کتابخوانی در روستا در نظر گرفته شده است که ۴۰ میلیون تومان برای تهیه کتاب و ۶۰ میلیون تومان به حمایت از برنامه‌های کتابخوانی در طول سال اختصاص دارد.

جانعلی‌پور ادامه داد: برگزیده شدن در این جشنواره در واقع ابتدای کار روستای دهبکری است و این روستا علاوه بر پیگیری طرح‌های گذشته باید بتواند به ایده‌های خود دست پیدا کند. همچنین سال آینده از بین ۱۰ روستای برگزیده امسال یک روستا به عنوان روستای برگزیده انتخاب خواهد شد که روستای دهبکری باید تلاش کند تا به این عنوان دست یابد.

وی برگزاری اختتامیه جشنواره در جمع مردم روستا را اتفاق خوبی دانست و گفت: ملاک انتخاب روستای برگزیده کتاب، مربوط به فعالیت‌های روستا در زمینه کتابخوانی است. همچنین روستاها در طرح‌هایی که ارائه می‌دهند باید بتوانند قشرهای مختلف مردم را درگیر کنند که این ظرفیت در روستای دهبکری وجود داشت. ملاک دیگر مربوط به طرح‌هایی است که روستاها برای سال بعد ارائه می‌دهند.

مدیرکل مجامع، تشکل‌ها و فعالیت‌‌های فرهنگی وزارت ارشاد با اشاره به وجود بیش از ۸۵۰ روستای دارای کتابخانه در کشور و حمایت‌هایی که از سوی وزارت برای آنها وجود دارد، گفت: در روستای دهبکری کتابخانه‌ای وجود دارد و بهتر شدن شرایط آن با همکاری بخش خصوصی تلاش می‌کنیم اقداماتی را انجام دهیم‌.

در پایان این مراسم از فعالان حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در روستای دهبکری تجلیل شد.

انتهای پیام
captcha