کد خبر: 4096768
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۴۰۱ - ۲۰:۵۴

ضرورت راه‌اندازی نهضت کتابخوانی در راستای توسعه پایدار در کرمان

رئیس اتاق بازرگانی کرمان با بیان اینکه در اتاق بازرگانی مسیر توسعه پایدار استان را دنبال می‌کنیم، افزود: یکی از مسیرهایی که برای توسعه پایدار در دستور کار داریم، آگاهی‌بخشی و توانمندسازی جامعه است بنابراین باید نهضت کتابخوانی را در استان راه‌اندازی کنیم.

مهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان، سید مهدی طبیب‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی کرمان، امروز، ۱۲ آبان‌ماه در آیین اختتامیه‌ هشتمین جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب که در روستای دهبکری برگزار شد، با بیان اینکه کتابخوانی رابطه مستقیمی با توسعه هر کشور دارد، گفت: ما به دنبال افزایش سرانه کتابخوانی در استان هستیم.

وی با بیان اینکه در اتاق بازرگانی مسیر توسعه پایدار استان را دنبال می‌کنیم، افزود: یکی از مسیرهایی که برای توسعه پایدار در دستور کار داریم، آگاهی‌بخشی و توانمندسازی جامعه است که این امر در راستای مسئولیت اجتماعی ما انجام می‌شود بنابراین برای توسعه و ترویج کتابخوانی هر کمکی که بتوانیم انجام خواهیم داد.

طبیب‌زاده با تأکید براینکه باید نهضت کتابخوانی در استان ایجاد شود و در راستای ترویج کتابخوانی بکوشیم، گفت: در این راستا اتاق بازرگانی هرچه توان دارد کمک خواهد کرد تا علاوه بر دهبکری در روستاهای دیگر نیز فرهنگ کتابخوانی ترویج پیدا کند.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان ادامه داد: تلاش می‌کنیم تا دهبکری به عنوان الگویی ترویجی برای کتابخوانی معرفی شود. تاکنون با کمک فعالان اقتصادی کارهای مهمی انجام شده و امیدواریم با همکاری آنها بتوانیم تجهیز و توسعه کتابخانه دهبکری را پیگیری کنیم.

محمدعلی‌گلابزاده، از پژوهشگران و فرهیختگان استان کرمان نیز در این مراسم با بیان اینکه روستاها همواره جایگاه دانشمندان و بزرگان ایران بوده‌اند و توجه به روستاها بسیاری از قفل‌های عرصه فرهنگ را باز می‌کند، گفت: تاکنون ۴۰۰ عنوان کتاب در مرکز کرمان شناسی چاپ شده است و با همکاری نهاد کتابخانه‌های استان در اختیار کتابخانه‌ها قرار خواهد گرفت كه از اين تعداد، ۵۰ عنوان کتاب به کتابخانه دهبکری اهدا می‌شود.

انتهای پیام
captcha