کد خبر: 4297576
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۰
امام جمعه کرمان:

مسلمان و غیر مسلمان تشنه عدالت هستند

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی گفت: امیدوارم کشورهای اسلامی تلاش کنند حقوق بشر اسلامی در دنیای امروز حاکم شود که در آن انسان به معنی واقعی کلمه مورد توجه قرار گرفته است و امروز در دنیا مسلمان و غیرمسلمان تشنه عدالت و این حقوق بشر هستند.

حجت الاسلام والمسلمین علیدادی سلیمانی امام جمعه کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن علیدادی‌سلیمانی نماینده ولی فقیه در استان کرمان و امام جمعه کرمان امروز ۱۰ مرداد ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی با اشاره به اینکه باید مسئول در دولت، در خدمت به مردم شب و روز نداشته باشد، در فکر و اندیشه و بینش این باشد که کشور را در نقطه‌ای قرار دهد که کارآمدی دولت به معنای واقعی کلمه اجرایی شود، گفت: گسترش معنویت بر عهده مراکز فرهنگی کشور به خصوص حوزه‌های علمیه و روحانیت است که باید تلاش کنند، معنویت و اخلاق را همان طور که منطبق بر متون دینی است در جامعه ترویج و گسترش دهند و تاکنون این ماموریت را به خوبی انجام داده‌اند، اما کار در این عرصه را چند برابر کنند.

وی بیان کرد: شور و بینش انقلابی یکی دیگر از ماموریت‌ها و متوجه نسل جوان است که ماموریت بسیار سنگین و بزرگی محسوب می‌شود و موتور محرکه پیشرفت انقلاب در این بخش جوانان هستند و امیدوارم انرژی‌های وسیع و متراکمی که جوانان با توجه به موقعیت سنی در اختیار دادند در راستای شور و شعور انقلابی به کار گیرند و به عنوان انقلاب مورد توجه مستضعفان جهان این ماموریت را به خوبی انجام دهند.

امام جمعه کرمان به سالگرد انفجار بمب هسته‌ای آمریکایی‌ها در ژاپن اشاره کرد و گفت: در این حمله ۱۶۰ هزار آدم را قتل عام و مجروح کردند، خیلی جالب است کسانی که متهم شماره یک استفاده از بمب هسته‌ای در دنیای امروز و در این اتهام‌شان محکوم هستند یعنی اتهام فقط نیست و مجرم هستند و خودشان اعتراف دارد، این جنایات را بوجود آوردند، آنها به بعضی کشورها مثل ایران فشار می‌آوردند که شما وارد علم هسته‌ای نشوید یعنی علم را هم برای ما مجاز نمی‌دانند.

علیدادی‌سلیمانی گفت: بعضا کسانی که در دنیای امروز بمب هسته ای دارند و رفتارشان تحت هیچ کدام از قوانین بین المللی هم قرار ندارد و مورد تایید غرب هستند ولی کشور ما را به اتهام اینکه ممکن است به بمب هسته‌ای دسترسی پیدا کنیم همه حقوق هسته‌ای ما را می‌خواهند از بین ببرند، اما رژیم جعلی و غاصب اسرائیل نسل‌کش و کودک کش مورد تایید ١٠٠ درصد آنهاست بلکه در کنارش صف آرایی می‌کنند و مورد حمایت قرار می‌دهند.

وی اظهار کرد: متاسفانه این نسل کشی را دنیای امروز و مجامع بین المللی می‌بینند، حقوق بشر آمریکایی شاهدش هست نه فقط سکوت که بستر را برای نسل کشی فراهم می‌کنند.می‌بینید نزدیک دو سال است، کودکان و زنان فلسطینی قتل عام می‌شوند بچه‌ها در صفوف غذا مورد حمله ناجوانمردانه قرار می‌گیرند، اما از حقوق بشر خبری نیست.

وی افزود: در آستانه حقوق بشر اسلامی و انسانی هم هستیم و امیدوارم کشورهای اسلامی تلاش کنند حقوق بشر اسلامی در دنیای امروز حاکم شود که در آن انسان به معنی واقعی کلمه مورد توجه قرار گرفته است و امروز در دنیا مسلمان و غیرمسلمان تشنه عدالت و این حقوق بشر هستند.

علیدادی‌سلیمانی با اشاره به سایر مناسبت‌ها از جمله بزرگداشت صحابه پیغمبر(ص) گفت: سلمان فارسی که هم در رکاب پیامبر مخلصانه ورود کرد و ثابت قدم ماند، هم بعد از ایشان در خانه اهل بیت افتخاراتی را در دفاع از امامت و ولایت رقم زد.شهادت عمار این شخصیت بصیر و برجسته در تاریخ اسلام از دیگر مناسبت‌هاست و شهادت عالم بصیر، شجاع و فداکار شیخ فضل الله نوری که جان خود را در دفاع از احکام دینی و استقلال کشور فدا کرد و سردمدار به‌حق جریان مشروطه مشروعه بود، علیرغم اینکه این عالم بزرگ را زیاد دعوت کردند برای اینکه از مسیر خودش برگردد و دست از دفاع از ارزش‌ها و استقلال کشور بردارد اما زیر بار نرفت تا منجر به شهادت او شد.

علیدادی‌سلیمانی افزود: تذکر این نکته ضرورت دارد که رفاه در نگاه دینی امر پسندیده ای است و یک زندگی آرام و آسایش و آرامش در زندگی یکی از هدف‌های زندگی در نگاه دینی است لذا هر کسی و هر جامعه باید تلاش کند تا زندگی در کمال آسایش و آرامش برقرار باشد.

وی اظهار کرد: زندگی همراه با استرس، ناراحتی و گرفتاری‌ها در نگاه دینی، زندگی مناسبی نیست و گزاره‌های متعدد دینی چه در آیات و روایات تاکید بر زندگی همراه با رفاه و آسایش دارد. حکومت در نگاه دینی نیز باید تمام تلاش خود را به کار گیرد تا مردم در رفاه و آسایش زندگی کنند.

انتهای پیام
captcha