کد خبر: 4292396
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۲
در دیدار با اعضای مجمع قاریان و حافظان استان کرمان

تاکید استاندار کرمان بر ترویج فرهنگ قرآنی بین نوجوانان

محمدعلی طالبی، با تاکید به توجه به دهه هشتادی‌ها و نوجوانان گفت: باید تمرکزمان بر این نسل باشد تا بتوانیم با ترویج فرهنگ قرآنی بر افکار و سبک زندگی آنان تأثیر بگذاریم.

دیدار استاندار کرمان با قاریان و حافظانبه گزارش ایکنا از کرمان، محمدعلی طالبی استاندار کرمان امروز ۱۲ تیرماه در دیدار با مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان و همچنین جمعی از قاریان و حافظان، ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) گفت: خرسندیم که امروز در جمع قاریان و حافظان قرآن حضور داریم کما اینکه تاکنون با مجموعه‌های مختلفی در رابطه با مباحث قرآنی ارتباط داشتم و بازدید انجام گرفته است، ولی حقیقتاً تنوع فعالیت در این مجمع قرآنی قابل تحسین است و مخصوصاً به‌روز بودن برنامه‌ها در مباحث آموزشی و همچنین گستره فعالیت بسیار خوبی که در مراکز آموزشی تحت نظر مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان، چشم‌گیر است و جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه باید آموزش قرآن به آموزش سبک زندگی قرآنی تبدیل شود، افزود: ما از طریق آموزش قرآن بایستی به سمت ترویج فرهنگ قرآن و عجین شدن آن در سبک و سیاق زندگی مردم برویم.

استاندار کرمان بیان کرد: باید از اینکه آموزش‌های قرآنی ما چقدر مسائل جامعه را حل می‌کند یا چقدر به موضوع‌های مورد توجه آسیب‌های اجتماعی موثر واقع می‌شود؟ ارزیابی داشته باشیم، اگر توانستیم برای چنین سوال‌هایی پاسخ درخوری بیابیم، بنابراین شاهد کاربردی شدن آموزش‌های قرآنی در سطح جامعه خواهیم بود.

طالبی ادامه داد: اگر توانستیم آموزه‌های قرآنی را در مسائل زندگی جاری کنیم، شاهد افزایش برکات قرآن در زندگی و جامعه خواهیم بود و اتفاقات مبارکی خواهد افتاد.

وی افزود: خیلی خوشحال شدم که آموزش‌های قرآنی، با تنوع و برنامه‌های شاد همراه است که در کنار آموزش‌های قرآنی دنبال می‌شود کما اینکه، بحث هویت‌یابی در شرایط کنونی بسیار حائز اهمیت است. باید تمرکزمان بر این نسل نوجوان باشد تا بتوانیم بر افکار و سبک زندگی آنان تأثیر خوب و مناسبی گذاشت.

استاندار کرمان اظهار کرد: در بسیاری از برنامه‌ها و فعالیت‌های مذهبی، با مخاطب مذهبی روبرو هستیم، لذا اگر به دنبال گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه هستیم، باید جامعه مخاطب‌مان را گسترش دهیم و هنرمندانه با محوریت تروج فرهنگ قرآنی، گام‌های بلند و موثرتری را برداریم.

قرآنیان استان کرمان

همچینن سیدحمیدرضا توحیدی مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان در این نشست، با ارائه گزارش کاری از فعالیت‌های مجمع گفت: در سال ۱۳۶۹ تعدادی از چهره‌های قرآنی تصمیم گرفتند تشکلی داشته باشند و به تدریج فعالیت‌ها به سمت و سوی کار گروهی برای آموزش سوق پیدا کرد و سرانجام، مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم تشکیل شد.

وی با اشاره به اینکه آموزش به صورت ترمی نیز برای اولین دفعه در کرمان انجام شد، افزود: پیش از پذیرش هر قرآن‌آموز ابتدا آزمون ورودی اخذ می‌شود تا بر مبنای آموخته‌های وی، سطح آموزش را تعیین کنیم. جذابیت‌هایی در مجمع قاریان و حافظان قرآن ایجاد کردیم تا ملجأ امنی در کنار آموزش فراهم شود.

توحیدی با بیان پیشینه فعالیت‌های کاری مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم در استان گفت: اولین پایگاه قرآنی ما در کرمان، با ۱۱ نفر بود، ولی اکنون بعد از ۳۰ سال سابقه کاری، به گسترش و فعالیت، ۲۰ مرکز در استان رسیده است و هر ترم بیش از ۳۰۰ معلم داریم و تاکنون بیش از هزار معلم برای تدریس در مراکز، آموزش دیده‌اند.

مدیرعامل مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان با اشاره به اینکه نرم‌افزار معجزه حفظ، کاری است از مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم استان کرمان که مورد استقبال قرار گرفته است، اظهار کرد: مجمع قاریان و حافظان قرآن کریم به فعالیت‌های خاصی محدود نیست و علاوه بر تدریس قرآن، در زمینه‌های که مورد نیاز بوده است ورود کرده است و در طول سال، چهار ترم کلاس برگزار می‌شود که اوج آن در تابستان به بیش از چهار هزار شرکت‌کننده می‌رسد.

 
انتهای پیام
captcha