کد خبر: 4287697
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶

مراسم شیرخوارگان حسینی در کرمان برگزار می‌شود

رئیس ستاد برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در استان کرمان گفت: در اولین جمعه ماه محرم امسال مراسم شیرخوارگان حسینی در ۲۴ نقطه از شهر کرمان و ۶۰ نقطه در سطح استان کرمان برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین عرب پور رئیس ستاد برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در استانبه گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی عرب‌پور رئیس هیئت امنای مهدیه مسجد مقدس حضرت صاحب‌الزمان(عج) کرمان و رئیس ستاد برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در استان کرمان امروز ۲۰ خرداد در اولین نشست ستاد برگزاری مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) استان کرمان، گفت: مراسم شیرخوارگان حسینی، در نخستین جمعه ماه محرم، امسال در ۸ هزار و ۵۰۰ نقطه در ایران و در ۴۵ کشور دنیا برگزار می‌شود. 

وی با بیان اینکه مراسم شیرخوارگان حسینی، بیش از ۲۰ سال است که برگزار می‌شود، اظهار کرد: مراسم شیرخوارگان حسینی، در ۲۴ نقطه از شهر کرمان و ۶۰ نقطه در سطح استان کرمان برگزار می‌شود و امسال، بین ۱۲ تا ۱۵ هزار دست لباس برای مراسم شیرخوارگان حسینی، در حال دوخت است که در شهر کرمان و سایر شهرستان‌‌ها توزیع خواهد شد.

وی، هدف اصلی تعظیم شعائر را به نفع انسان‌ها دانست و گفت: خدمت برای امام حسین(ع) و ائمه اطهار(ع)، به واسطه اینکه به شخصیت‌های برجسته جهان هستی، تقریب می‌جوییم، نشانگر تقوا است و برگزاری مراسم مذهبی و خدمت به ائمه اطهار (ع)، باعث خودشناسی و خودسازی انسان می‌شود و برای بهبود و سلامت جامعه، بسیار مؤثر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین عرب‌پور با اشاره به اینکه مهم‌ترین مسئله و هدف اصلی در برپایی این مراسم زنده نگه داشتن قیام امام حسین(ع) است، ادامه داد: اگر جریان غدیر را بعد از پیامبر(ص) مثل جریان عاشورا، زنده نگه داشته بودیم، امروز جهان اسلام، این گرفتاری‌ها را نداشت؛ اگر بحث امامت، برای مردم، تبیین شده بود، امام خود را به شهادت نمی رساندند.

رئیس ستاد برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی در استان کرمان، با تأکید بر این نکته که با برگزاری بعضی مراسم‌ها و آیین‌های مذهبی، ضمن بالابردن تقوا و سعادتمند کردن جامعه، خود آن حرکت که یک حرکت تاریخی و مهم است، حفظ می‌شود، اظهار کرد: برگزاری اینگونه مراسم‌ها، اثرات مثبتی دارد که باید این موضوع را مدنظر قرار دهیم چراکه واقعه کربلا و عاشورا، توسط ائمه اطهار (ع)، مورد توجه قرار گرفته است لذا امام صادق (ع) در منا، روضه امام حسین (ع) برپا می‌کرد و امام رضا(ع) روضه‌خوان برای امام حسین (ع) داشت.

 
انتهای پیام
captcha