کد خبر: 4264749
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۴

بهره‌برداری از واحد شماره ۲ تولید آهن اسفنجی جهان فولاد گل‌گهر با حضور رئیس‌جمهور

واحد تولید آهن اسفنجی شماره ۲ شرکت جهان فولاد گل گهر با سرمایه‌گذاری ۶۵ هزار میلیارد ریال با حضور رئیس‌جمهور و جمعی از مسئولان استانی افتتاح شد.

بهره‌برداری از واحد شماره ۲ تولید آهن اسفنجی با حضور رئیس جمهوربه گزارش ایکنا از کرمان، همزمان با چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و در سفر امروز شنبه ۲۰ بهمن‌ماه مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور به سیرجان، واحد شماره ۲ تولید آهن اسفنجی جهان فولاد گل‌گهر به بهره‌برداری رسید. 

این واحد به منظور تأمین آهن اسفنجی مورد نیاز داخل کشور به ظرفیت یک و نیم میلیون تن در سال و کمک به صادرات محصول در زنجیره فولاد راه‌اندازی شد که زمینه اشتغال 410 نفر را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم می‌کند.

افتتاح واحد تولید آهن اسفنجی شماره 2، کارخانه مگامدول شماره 3،دهکده گردشگری گوهرپارک و خط انتقال گاز ارسنجان از جمله پروژه‌های قابل افتتاح سفر مسعود پزشکیان به استان کرمان است.

انتهای پیام
captcha