کد خبر: 4253924
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
خطیب جمعه کرمان:

هیچ دشمنی را نباید حقیر شمرد

حجت‌الاسلام صباحی گفت: از دشمن نباید غافل شد و هیچ دشمنی را نباید حقیر شمرده و بر این اصل باید جدیت داشت.

حجت الاسلام صباحی خطیب نماز جمعه کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صباحی، خطیب نماز جمعه شهر کرمان امروز ۲۳ آذر در خطبه‌های نماز جمعه در مصلی امام علی (ع) کرمان با بیان اینکه خداوند به صراحت به مسلمانان دستور داده که کتاب خدا و سنت پیغمبر در بین شما فراموش نشود، اظهار کرد: تقوا پیشه کنید و از خدا بترسید آن‌طوری که باید از خدا ترسید ترس نشات گرفته از خضوع باید باشد، گاهی حتی ما در نماز، خدا را فراموش می‌کنیم. خداوند از انسان می‌خواهد، آن‌طور که شایسته‌ خداست تقوا پیشه کنید.

حجت الاسلام صباحی تصریح کرد: در بحث اجتماعی یک وظیفه داریم، اولین مورد این است که باید تقوا پیشه کرد و در سایه این اصل اساسی وحدت و اتحاد قرار دارد، برای اینکه با تقوا اتحاد شکل بگیرد حضور مسلمانان در اجتماعات معنوی همچون نماز جمعه است و سقوط دولت سوریه توسط گروه‌های مسلحی که با پشتیبانی آمریکا و اسرائیل آن‌جا را بدست گرفته‌اند، رقم خورد.

وی تاکید کرد: سوریه در زمان جنگ و دفاع‌مقدس کمک‌های شایانی به ما کرد و ماهم در زمان داعش به آن‌ها کمک کردیم‌ که بیش‌تر به دنبال منافع مذهبی و امنیتی خودمان بودیم. تنها چیزی که از حوادث مهم باید به آن توجه کرد درس‌آموز شدن و مورد توجه بودن آن حادثه است. ضمن اینکه از دشمن هم نباید غافل شد و هیچ دشمنی را نباید حقیر شمرده و بر این اصل باید جدیت داشت.

حجت الاسلام صباحی در ادامه به روز ۲۷ آذرماه که حضرت امام خمینی(ره) آن را روز وحدت حوزه و دانشگاه نامیدند، اشاره کرد و گفت: شهید مفتح در این روز شهید شدند و ایشان در زمینه‌های تحصیل، حوزه و مدارج علمی برای ما الگو هستند. شهید مفتح اهل تبلیغ و تدریس بودند، هم در حوزه، هم در آموزش و پرورش، همین امر باعث شد که رژیم‌ شاه ایشان را تبعید کند تا دیگر نتواند تدریس کند.

خطیب جمعه کرمان با بیان اینکه دین‌باوری و دین‌خواهی خصیصه مردم ایران است، افزود: از زمانی که سلمان‌فارسی خدمت پیامبر (ص) رسید تا به امروز، دین‌داری مردم ایران را می‌توان دید. آتاترک در ترکیه و رضا‌شاه در ایران می‌خواستند هر آن‌چیزی که مربوط به دین است را از بین ببرند، آن‌ها روحانیت را از سیاست کنار زدند، روحانیون، مسجد و نویسندگان متعدد را هدف قرار دادند و علیه‌شان کار کردند تا جدایی حاصل شد.

وی اظهار کرد: تلاش‌های دشمنان ایران و اسلام باعث شد، روحانیت از دانشگاه‌ها نیز جدا شوند که بعد‌ها شهید‌ مطهری این فاصله را برداشتند و تعهد دینی و شعائر‌اسلامی و جلوه‌های دینی به حوزه و دانشگاه‌ها ترویج یافت.

انتهای پیام
captcha