کد خبر: 4215458
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۸

آزمون اعطای مدرک حفظ عمومی در زنگی‌آباد برگزار می‌شود

نخستین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدارک حفظ عمومی به حافظان قرآن کریم از سوی مؤسسه قرآن و عترت بیت‌الحفاظ جواد الائمه(ع) شهر زنگی‌آباد برگزار می‌شود.

حفظ قرآنبه گزارش ایکنا از کرمان، نخستین دوره آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدارک حفظ عمومی به حافظان قرآن کریم در رشته‌های حفظ یک، دو، سه، پنج، هفت، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ جزء و حفظ کل از سوی مؤسسه قرآن و عترت بیت‌الحفاظ جواد الائمه(ع) شهر زنگی‌آباد برگزار می‌شود و به شرکت‌کنندگان جوایز نفیس و گواهینامه معتبر از سازمان تبلیغات اسلامی اعطا می‌شود.

این آزمون ۱۰ خردادماه امسال به‌صورت حضوری در شهر کرمان و زنگی آباد برگزار می‌شود و حافظان برای ثبت‌نام می‌توانند به سامانه آزمون‌های ارزیابی و اعطای مدارک حفظ عمومی به حافظان قرآن کریم به نشانی https://hefz.telavat.ir/Guest بخش ثبت‌نام مراجعه و مؤسسه بیت‌الحفاظ جوادالائمه(ع) زنگی‌آباد را انتخاب کنند.

لازم به ذکر است، علاقه‌مندان شرکت در آزمون در صورتی که دسترسی به اینترنت ندارند می‌توانند برای ثبت‌نام، مشخصات خود (نام و نام خانوادگی و شماره تماس) را به شماره 09931088109 ارسال کنند.

یادآور می‌شود، آزمون‌های حفظ عمومی با آزمون تخصصی حافظان متفاوت بوده و از آزمون‌های تخصصی آسان‌تر است و تنها در یک مرحله به‌صورت حضوری و شفاهی برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha