کد خبر: 4213290
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۲

برگزیدگان سی‌و‌هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در کرمان تجلیل شدند

آیین اختتامیه سی‌و‌هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور (مرحله دانشگاهی) در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد و برگزیدگان این دوره از مسابقات معرفی و تجلیل شدند.

اختتامیه سی‌و‌هشتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان آیین اختتامیه سی‌و‌هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور (مرحله دانشگاهی) شامگاه، ۱۱ اردیبهشت‌ماه با حضور سیدمحمد حسینی‌پور، قاری بین‌المللی و نفر اول مسابقات سراسری قرآن جمهوری اسلامی ایران و جمعی از فعالان قرآنی و دانشجویان در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد و برگزیدگان این دوره از مسابقات معرفی و تجلیل شدند.

این دوره از مسابقات در ۹ بخش (آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری و تولیدات رسانه‌ای، هنری، ادبی، نهج‌البلاغه، صحیفه‌ سجادیه و نوآفرینی قرآنی) و ۴۰ رشته با شرکت ۱۳۰ شرکت کننده از دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد که ۶۲ نفر حائز رتبه‌های اول تا سوم (۲۷ نفر رتبه اول، ۱۳ نفر رتبه دوم و ۱۸ نفر رتبه سوم) شدند. همچنین یک نفر در رشته حفظ پنج جزء موفق به کسب رتبه برتر و راه‌یابی به مرحله کشوری مسابقات شد.

از بین برگزیدگان سی‌و‌هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور (مرحله دانشگاهی) تعدادی از دانشجویان برای شرکت در مرحله کشوری مسابقات از سوی وزارت علوم معرفی می‌شوند که این مرحله از مسابقات ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت‌ماه جاری در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.

انتهای پیام
captcha