به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش، رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از شهادت ۲۲ دانشآموز کرمانی در پی حمله تروریستی روز چهارشنبه ۱۳ دیماه در گلزار شهدای کرمان خبر داد و گفت: تعداد شهدای حادثه تروریستی ۱۳ دیماه گلزار شهدای کرمان ۸۵ نفر اعلام شده است که ۲۲ نفر از این شهدا دانشآموز و از این تعداد ۱۱ نفر دختر و ۱۱ نفر پسر هستند.
رضایی افزود: از مجموع شهدای حادثه کرمان دو نفر از شهرستان نرماشیر، دو نفر از شهرستان زرند و ۱۸ نفر از شهرستان کرمان مدارس آموزش و پرورش نواحی یک و دو کرمان هستند.
وی تصریح کرد: از ۲۲ نفر شهدای دانشآموز استان کرمان یک دانشآموز با نیازهای ویژه، ۱۰ دانشآموز دوره ابتدایی، ۵ نفر هنرجوی هنرستانهای فنی و حرفهای و ۶ نفر نیز دانشآموز مدارس متوسطه دوره اول و دوم نظری بودند. تعدادی از دانشآموزان و فرهنگیان استان نیز جزو مجروحان این حادثه، در بیمارستانهای کرمان بستری هستند و روند درمان آنها در حال پیگیری است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: گروهی از شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش و آموزش و پرورش استان از آغازین ساعت وقوع حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان با حضور در بیمارستانهای کرمان پیگیر روند درمان دانشآموزان و فرهنگیان هستند و حضور در جمع خانواده شهدای دانشآموز این حادثه تروریستی در دستور کار این گروه قرار دارد.
انتهای پیام