به گزارش ایکنا از کرمان، سردار محمدعلی نظری، فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان امروز، یکم آذرماه در مراسم آغاز اعزام دختران دانشآموز استان به اردوهای راهیاننور، با بیان اینکه جای جای هر یک از آن یادمانها خون هزاران شهید است، گفت: فقط کرمانیها و لشکر ۴۱ ثارالله در شلمچه ۵۰۰ نفر شهید دادند.
وی ضمن توصیه به مطالعه در مورد شهدا پیش از اعزام به اردوهای راهیاننور، خطاب به دانشآموزان افزود: پس از اردو، احوالات خود را مقایسه کنید که حتماً در روند رو به جلو تأثیر دارد و معارفی که دریافت کردید را در خانواده و دوستان ترویج کنید.
سردار نظری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اردوی راهیان مکتب مقاومت، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون ۱۷۰ هزار نفر از دانشآموزان استان به گلزار شهدای کرمان آمدند و با نقشههای دشمنان مقابله کردند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان از پیگیری راهیاننور دریایی برای آشنایی با دستاوردهای نیروی هوافضا و نیروی دریایی خبر داد و گفت: در حالیکه دشمن در جنگ شناختی دانشآموزان را هدف قرار داده بود اما امروز دانشآموزان در حوزه دفاع مقدس قلم زده و تولید محتوا و تولید دیجیتال دارند و خود مقابلهگر دشمن در جنگ شناختی هستند.
انتهای پیام