به گزارش ایکنا از کرمان، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی امروز، ۲۶ اسفندماه، در بازدید از کارخانه فولاد زرند ضمن ابراز خرسندی برای حضور در کرمان و زیارت مزار شهید سردار سلیمانی، بیان کرد: صنعت فولاد از صنایع مهم، پیشرفته و صادراتی کشور است که تولید آن ۳۰ میلیون تن است اما تولید بالاتر از ۵۰ میلیون تن نیز پیشبینی و برنامهریزی شده است.
وی با بیان اینکه جلوگیری از صادرات خام موادمعدنی، از اولویتهای دولت و مجلس است، افزود: باید در مکانیابی، نحوه استقرار محل فولادها، زنجیره تولید و ارزش افزوده تجدید نظر داشته باشیم که در برنامه پنجساله هفتم و سیاستگذاری دراز مدت بهعنوان یک مجموعه پیشران در اولویت است.
قالیباف حوزه معادن را از فرصتهای بزرگ کشور و مهمتر از حوزه نفت و گاز دانست و با اشاره به حقوق پایین کارکنان فولاد، اظهار کرد: حقوق کارگری مربوط به کل کارگران کشور در صنایع مختلف است اما باید به گونهای عمل کنیم که قدرت خرید کارگران بالا رفته تا آنها بتوانند پا به پای تورم زندگی کنند. اما طبیعتاً واحدها و کارخانههایی که سختی کار و آلودگی محیطی دارند، باید ویژهتر دیده شوند.
انتهای پیام