مصطفی نیکورز، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآن و عترت استان کرمان در گفتوگو با ایکنا از کرمان، گفت: در استان کرمان بالغ بر 160 مؤسسه قرآنی و در شهر کرمان حدود 45 مؤسسه قرآنی در حال فعالیت هستند که شرایط کرونایی بر فعالیتهای آنها تأثیر گذار بوده است.
وی در خصوص تأثیر کرونا بر فعالیت قرآنی مؤسسات و آموزشها گفت: به دلیل شرایط کرونا حدود 70 درصد فعالیتهای حضوری تعطیل شدهاند و خیلی از مؤسسات به آموزشهای غیر حضوری و آنلاین روی آوردهاند که البته آموزشهای تلفنی همانند سابق ادامه دارد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآن و عترت استان کرمان با بیان اینکه در این دوران مؤسساتی هم تعطیل شدهاند که به خاطر شرایط مالی و هزینههای بالای اجاره بها بوده است، تأکید کرد: این مؤسسات منحل نشدهاند بلکه بهصورت موقت تعطیل شده تا شرایط بهتر شود و دوباره وارد چرخه فعالیت شوند.
وی ادامه داد: سال گذشته با همکاری جهاددانشگاهی و بهرهگیری از سامانه امجد موفق شدیم فعالیتهایی را در بستر فضای مجازی برای حمایت از مؤسسات قرآنی انجام دهیم همچنین مبلغی برای حمایت از مؤسسات در اختیار آنها قرار گرفت.
نیکورز افزود: پیگیر هستیم تا بتوانیم از طریق ثمین کارت تخفیفاتی را برای مدیران مؤسسات قرآنی استان داشته باشیم تا در این شرایط کرونایی بتوانند با ارائه تخفیفات از خدمات فروشگاهها بهرهمند شوند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآن و عترت استان کرمان در خصوص برنامههای حمایتی برای مؤسسات قرآنی تصریح کرد: علاوه بر تسهیلاتی که از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنین وزارت رفاه و تامین اجتماعی برای مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی در نظر گرفته شده است. اتحایه قرآنی استان نیز تسهیلاتی را با عاملیت بانک قرضالحسنه رسالت به 35 مؤسسه قرآنی پرداخت کرده است تا راهگشای فعالیتهای این مراکز باشد.
نیکورز بیشترین دغدغه و خواسته مؤسسات قرآنی را بیمه فعالان قرآنی دانست و گفت: برای اینکه مدیران و مربیان مؤسسات قرآنی یک ضمانت برای آینده داشته باشند میطلبد سهم بیمهای کارفرما با تخفیف ارائه شود تا فعالان قرآنی تحت پوشش بیمهای قرار گیرند.
وی خواستار حمایت نهادهای قرآنی، فرهنگی و مذهبی و مسئولان از مؤسسات قرآنی شد و افزود: مؤسسات قرآنی از هیچ حمایتی برخوردار نیستند و تنها اتحادیه سعی دارد از آنها حمایت کند که متأسفانه اتحادیه نیز بهعنوان یک نهاد مردمی فعالیت میکند که بودجه خاصی ندارد.
انتهای پیام