به گزارش ایکنا از کرمان، محمدعلی پورمحیآبادی، مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیامنور و دبیر شورای هماهنگی فعالیتهای قرآن و عترت دانشگاههای استان کرمان، در نشستی با سرپرست معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان کرمان که به منظور افزایش همکاریهای فرهنگی و قرآنی انجام گرفت؛ به تشریح برنامهها و فعالیتهای قرآنی دانشگاهها پرداخت.
وی بیانکرد: در حال حاضر در ۱۰ دانشگاه استان کرمان دفتر نمایندگی نهاد رهبری فعال است؛ که ۵ دفتر نهاد در شهر کرمان و ۵ دفتر نهاد در شهرستانها فعال هستند. هر کدام از این دفاتر، نهاد کانون قرآن و عترت دارند و فعالیتهایی را در این زمینه انجام میدهند.
پورمحی آبادی افزود: یکی از فعالیتهای انجام شده توسط دفتر نهاد رهبری پویش ملی «در بهشت» است که فصل اول آن به مناسبت ماه رمضان و با محوریت فعالیتهای قرآنی و عترت انجام شد.
وی ادامه داد: تا کنون بیش از ۱۳۰۰ فعالیت قرآنی با محوریت قرآن، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه توسط نهادهای رهبری دانشگاهها انجام شده که استان کرمان با ۲۰۰ برنامه فرهنگی قرآنی، جزو سه استان برتر این فعالیتها قرار گرفت.
پورمحی آبادی با تشکر از فعالیتهای نهادهای رهبری در دانشگاههای علوم پزشکی کرمان و شهید باهنرکرمان گفت: این دانشگاهها فعالیتهای خوبی را در زمینه فرهنگی قرآنی داشتند.
دبیر شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاههای استان کرمان با اشاره به اینکه فصل اول پویش «در بهشت» ثمرات خوبی داشته است بیان کرد: فصل دوم این پویش در حال برنامه ریزی است. این فصل به یک دوره آموزشی ویژه فعالان فرهنگی قرآنی در فضای مجازی اختصاص پیدا میکند.
وی ادامه داد: فعالان فرهنگی ما در فضای مجازی به صورت پراکنده فعالیت میکنند و ما در فصل دوم پویش «در بهشت» به دنبال جریان سازی در فضای رسانه هستیم.
پورمحی آبادی با تأکید بر اینکه فعالیتهای قرآنی باید از حالت روتین و کلیشهای خارج شده و در قالبهای جدیدی مثل قالب هنر ارائه و با زبان هنر بیان شوند، گفت: با توجه به اینکه دبیرخانه شورای هماهنگی قرآن و عترت در کرمان فعال است میتوان فعالیتهای قرآنی بیشتر و بهتری را به صورت استانی انجام داد و با همکاری جهاددانشگاهی طرحهای قرآنی و فرهنگی جدیدی کار کرد.
وی تدوین سند جامع فعالیتهای قرآنی در دانشگاهها را لازم و ضروری دانست و گفت: اکثر فعالیتهای قرآنی بدون توجه به نیاز مخاطب و آسیبشناسی موجود در حال انجام است و با تدوین سند جامع، ابتدا نیازها و آسیبها شناخته شده و بعد با توجه به آن، فعالیتهای قرآنی برنامهریزی میشود.
انتهای پیام