کد خبر: 3467924
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۷

همایش علمی، پژوهشی «گفتمان خانواده» در فرهنگ رضوی برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان گفت: همایش علمی، پژوهشی گفتمان خانواده در فرهنگ رضوی در جنوب کرمان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد حسینی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان دیروز شنبه، 26 دی در نشست اتاق فکر همایش علمی، پژوهشی ولایت در فرهنگ رضوی بر بهتر شدن روند اجرایی همایش علمی پژوهشی گفتمان خانواده در فرهنگ رضوی تأکید کرد.
وی در ادامه سخنان خود در این زمینه بیان کرد: باید برای برگزاری این همایش از دانشگاهیان که در همایش‌های علمی قبلی شرکت داشتند نیز دعوت شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان با بیان اینکه خانواده مهم‌ترین اصل در هر جامعه است که باید به صورت بنیادی روی آن کار و فرهنگ‌سازی شود، بیان داشت: باید خانواده‌ها با شیوه زندگی و سیره ائمه اطهار(ع) بیشتر آشنا شوند تا شاهد تربیت فرزندان صالح باشیم.
حسینی از برگزاری جلسات کارگروه منطقه چهار با حضور ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌های اصفهان، کرمان، یزد و جنوب کرمان برای برگزاری هرچه بهتر برنامه‌هایی با موضوع رضوی خبر داد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان اظهار کرد: رایزنی‌هایی در این زمینه با استان‌های هرمزگان و بوشهر نیز برای مشارکت هر چه بیشتر فرهیختگان این استان‌ها در برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان مانند برنامه رضوی انجام شده است.
سیدحسین طیبی، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان نیز گفت: هدف از دعوت اصحاب فکر و اندیشه با توجه به تجربیات قبلی، برگزاری همایش ملی و کشوری به بهترین نحو ممکن است.
وی اظهار کرد: امید است با ایجاد ارتباط با افراد صاحب اندیشه و نخبه و ایجاد فضای مناسب، شاهد حضور فعالان پژوهشی و ارائه اثر ارزشمندی در زمینه فرهنگ رضوی باشیم.
captcha