به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، فاز نخست مجتمع فرهنگی ـ هنری امام حسين(ع) با عنوان كتابخانه وابسته به كانون فرهنگی نينوا مسجد پيامبر اعظم(ص) كشكوئيه شهرستان رفسنجان به مساحت 425 متر مربع روز دوشنبه، 3 تيرماه با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح شد.
حسينی، مسئول كانون فرهنگی نينوا مسجد پيامبر اعظم(ص) در حاشيه اين مراسم گفت: اين كتابخانه شامل سالن مطالعه، مركز كامپيوتر و مخزن است و ساخت آن از مهرماه سال گذشته با هزينهای بالغ بر 40 ميليون تومان آغاز شده و هماكنون برای استفاده عموم آماده است و با همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعداد 6 هزار جلد كتاب به اين كتابخانه اهدا شده است.
مسئول كانون فرهنگی نينوا مسجد پيامبر اعظم(ص) با اشاره به برنامه بلندمدت اين كانون برای ساخت مجتمع فرهنگی ـ هنری در كشكوئيه بيان كرد: ساخت مجتمع با زيربنای يك هزار و 600 متر در دو طبقه و با هزينه 100 ميليون تومان آغاز و برای تكميل به يك ميليارد تومان پول نياز دارد.
حسينی خاطرنشان كرد: تمام هزينههای صرف شده برای ساخت مجتمع و كتابخانه توسط وزير ارشاد و خيريه مسجد پيامبر اعظم(ص) پرداخت شده است.