حجتالاسلام والمسلمين «تقوی» نماينده ولیفقيه در دانشگاه شهيد باهنر كرمان در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه كرمان، گفت: پيامبر(ص) و ائمهاطهار(ع) در فرصتهای مختلف از آن حضرت سخن گفتهاند، حتی به جزئيات شمايل و خصوصيات مربوط به آن حضرت نيز اشاره كرده كه درباره هيچيك از ائمه چنين نكردهاند.
وی افزود: مردم میبايست در طول زمان، خود را آماده ظهور آن حضرت كرده و با داشتن هدف مشخص دنبال حكومت آن حضرت را بگيرند تا حكومت جهانی از دست استكبار جهانی بيرون آيد و در دست صالحان قرار گيرد كه اين كار با نهضتهای اسلامی همه جانبه و پيگير قابل اجرا است.
نماينده ولیفقيه در دانشگاه شهيد باهنر كرمان تصريح كرد: ذكر خصوصيات آن حضرت برای آن است كه افراد دروغگو كه از معتقدات مذهبی مردم سو استفاده كرده و در طول تاريخ خود را همان مهدیموعود(عج) خواند هاند، شناخته و رسوا شوند.
حجتالاسلام تقوی اظهار كرد: اهميت سخن گفتن از مهدی(عج) و انقلابش كه اميد همه مردم جهان در تاريخ است عاملی است تا قلبها و روحها به نام نامی آن حضرت سرشار از اميد و توجه به آينده شود و مستضعفان بدانند كه خداوند آنها را به خودشان واگذار نكرده بلكه به وسيله حجت بر حق خود كه رهبری معصوم است، پشتيبان آنهاست.
وی در پايان خاطرنشان كرد: حال اگر خصوصيات و برجستگیهای امامعصر(عج) ذكر و اين همه اهميت به آن داده نمیشد، مردم در بسياری از امور سياسی و اجتماعی و معنوی راه را گم میكردند و از صراط مستقيم به سوی الحاد و بیدينی پناه میبردند.