کد خبر: 4320026
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
معاون حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان: 

بدحجابی و بی‌حجابی را می‌توان مدیریت کرد

معاون حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان با اشاره به این مطلب که دشمن در برنامه‌های خصمانه خود به موضوعات زیربنایی از جمله حجاب ورود کرده است، گفت: بدحجابی و بی‌حجابی را می‌توان با راهکارهای داخلی مدیریت کرد.  

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی معاون حل اختلاف دادگستری کرمانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، حجت‌الاسلام محمدامیر ابراهیمی، معاون حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان امروز ۹ آذرماه در نشست هیئت اندیشه‌ورز بسیج حقوقدانان استان کرمان با اشاره به نقش هیئت‌های صلح مساجد در تبیین جایگاه حجاب و اهمیت این موضوع گفت: این هیئت‌ها می‌توانند با استفاده از نخبگان و زبدگان هر محله و ارائه آموزش‌های لازم، افراد بدحجاب و بی‌حجاب را شناسایی و با کلامی فصیح و مستند توجیه کنند. 

وی تأکید کرد: حدود ۷۰ درصد از این افراد برای بیان مشکلات و عقده‌های درونی خود به بدحجابی و بی‌حجابی روی آورده‌اند و اگر مشکلاتشان حل شود و حرف‌ها و دغدغه‌های آنها از سوی مسئولان شنیده شود، به‌راحتی به مسیر صحیح بازمی‌گردند.  

معاون حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان ادامه داد: هیئت‌های اندیشه‌ورز بسیج نیز با رایزنی و حل مسائل اجتماعی و فرهنگی می‌توانند بخش زیادی از این افراد را دوباره به دامن انقلاب بازگردانند.

حجت‌الاسلام ابراهیمی با اشاره به این مطلب که بسیاری از افراد بدحجاب و بی‌حجاب به دلیل عدم آگاهی و غفلت به این موضوع روی آورده‌اند، گفت: این افراد خیلی راحت و با یک تلنگر تغییر مسیر می‌دهند و می‌توان با همین تلنگر آنها را به مسیر صحیح هدایت کرد.

معاون حل اختلاف دادگستری کل استان کرمان همچنین با اشاره به اهمیت نگاه فرهنگی و اجتماعی در کنار اقدامات قضایی و امنیتی اظهار کرد: اگر دستگاه‌های فرهنگی، تبلیغی و مساجد به صورت هماهنگ وارد عمل شوند، بخش بزرگی از مشکلات مربوط به بدحجابی و بی‌حجابی در جامعه برطرف می‌شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
معظمه رنجبر
captcha