کد خبر: 4313124
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰

حمایت پرستاران کرمانی از ۷۷۵ یتیم و فرزند محسنین

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان گفت: ۷۰۸ نفر از پرستاران استان کرمان حمایت ۷۷۵ فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان را عهده‌دار شدند.  

ناصر عسکری‌نژاد مدیرکل کمیته امداد استان کرمانبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد استان کرمان، ناصر عسکری نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان کرمان دوشنبه ۵ آبان‌ماه در محل این اداره، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار و قدردانی از حمایت خیرخواهانه پرستاران از ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت گفت: هم اکنون 708 نفر از پرستاران نوعدوست استان کرمان، حمایت معنوی و مادی 775 نفر از ایتام و فرزندان محسنین تحت حمایت این نهاد را برعهده دارند.

وی افزود: این اقدام، تجلی واقعی مفهوم پرستار بودن است که فراتر از مرزهای بیمارستان‌ها، دامنه‌ای از محبت را بر قلب کودکان نیازمند گسترده است.

عسکری‌نژاد در ادامه با تأکید بر اهمیت گسترده‌تر شدن این زنجیره همدلی، اظهار کرد: در مجموع، 80 هزار حامی نیکوکار حمایت 29 هزار و 229 فرزند یتیم و محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان را برعهده دارند.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمان با اشاره به اینکه در حال حاضر 5 فرزند یتیم و 529 فرزند محسنین تحت حمایت این نهاد در انتظار حامی هستند از خیرین، نیکوکاران و مردم نوعدوست استان خواست با حمایت‌های مادی و معنوی خود حمایت این فرزندان را بر عهده بگیرند و لبخند امید را بر لبان این فرزندان معصوم مهمان کنند.

انتهای پیام
captcha