کد خبر: 4312675
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۵
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان:

ائمه جماعات در ترویج سبک زندگی سالم نقش مهمی دارند

محمد جعفری گفت: سبک زندگی ایرانی و اسلامی ارزان‌تر و سالم‌تر است و می‌طلبد در همین راستا، ائمه جماعات مساجد را برای ترویج سبک زندگی سالم ایرانی و اسلامی فعال کنیم.

نشست خبری با محمد جعفری مدیر کل بیمه کرمانبه گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، محمد جعفری، مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان امروز ۳ آبان‌ماه در نشست خبری به‌مناسبت گرامیداشت هفته بیمه سلامت گفت: هفته سلامت با شعار «بیمه سلامت؛ وفاق ملی برای ایرانی سالم‌تر» از شنبه سوم تا نهم آبان‌ماه است.

وی با اشاره به اینکه امسال هفته سلامت در سی‌ویکمین سالگرد اجرای قانون بیمه همگانی سلامت در کشور برگزار می‌شود، افزود: این هفته بر مواردی همچون نقش حفاظت مالی بیمه سلامت در برخورداری از جامعه‌ای ایمن و پایدار در برابر هزینه‌های درمانی، پیشگیری و ارتقای سلامت عمومی، بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج و حمایت‌های بیمه سلامت، خانواده سالم، شفافیت و نوآوری و فناوری‌های نوین، همکاری بین بخشی برای بهبود تعیین کننده‌های اجتماعی سلامت و عدالت اجتماعی در دسترسی به خدمات درمانی متمرکز است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به هزینه ۴۲۰ میلیارد تومانی درمان بیماران صعب‌العلاج در شش ماهه اول امسال، اظهار کرد: از جمعیت یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفری بیمه‌شدگان استان، یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه‌شده روستایی هستند که توسط ۷۰۰ پزشک خانواده روستایی، ماما، دندان‌پزشک و دیگر عوامل تحت پوشش قرار می‌گیرند.

جعفری با بیان اینکه ۹۰ درصد خدمات بستری و ۷۰ درصد درمان سرپایی و خدمات تخصصی برخی بیماری‌ها رایگان است، بر اهمیت پیشگیری از بیماری‌ها تأکید کرد و گفت: هر ریال که در پیشگیری صرف شود، ۱۸ ریال صرفه‌جویی منابع را به‌دنبال دارد.

وی با تأکید بر اینکه سبک زندگی ایرانی و اسلامی ارزان‌تر و سالم‌تر است و ائمه جماعات مساجد را برای ترویج سبک زندگی سالم ایرانی و اسلامی باید فعال کنیم، اظهار کرد: مدیریت خواب کافی و به‌موقع، تغذیه سالم و دوری از رفتارهای پرخطر، همگی در سبک زندگی سالم و اسلامی مؤثر هستند.

جعفری با اشاره به رایگان بودن بیمه برای ساکنان شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر تا دهک پنجم درآمدی، افزود: ساکنان دهک‌های بالاتر نیز متناسب با سطح درآمد خود، حق بیمه پرداخت می‌کنند.

وی با بیان اینکه تنها ۳۰ درصد عوامل سلامت در حوزه وزارت بهداشت قرار دارد، تأکید کرد: مصرف نمک و شکر و تحرک نداشتن، مواد غذایی ناسالم و فست‌فودها و رفتارهای پرخطر و رانندگی‌های ناایمن، بخشی از عوامل خطر هستند که باید با همکاری تمامی دستگاه‌ها و مشارکت مردم برای ارتقای شاخص‌های سلامت، روی این مسائل کار شود.

‏مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با بیان اینکه روزانه ۱۶ میلیارد تومان صرف خرید خدمات بیمه‌شدگان می‌شود، گفت: ماهانه ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه‌های درمان پرداختی ما است و امروزه کسی نیست که فاقد بیمه باشد و سالانه ۵ تا ۶ میلیون نفر فاقد بیمه در کشور نیز بدون اطلاع نیز بیمه می‌شوند.

انتهای پیام
captcha