کد خبر: 4302049
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۳

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد کرمان شد

سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب پنجم شهریورماه به منظور افتتاح پروژه‌های هفته دولت و انجام دیدارهای مختلف وارد کرمان شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد کرمان شدبه گزارش ایکنا ازکرمان، محمد علی طالبی، استاندار کرمان و جمعی از مسئولان استان، امشب پنجم شهریورماه با حضور در فرودگاه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی کرمان از سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی استقبال کردند.

حضور در آیین رونمایی از مجسمه آرش کمانگیر در شهر کرمان و همچنین گفت‌وگوی ویژه خبری سیمای مرکز کرمان از برنامه‌های صالحی است.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، حضور در شورای اداری استان، شورای فرهنگ عمومی، افتتاح همزمان پروژه‌های عمرانی و زیرساختی استان به مناسبت هفته دولت، نشست با اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآنی از برنامه‌های روز دوم سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شده است.

بیش از ۱۳۴ کلان برنامه فرهنگی، هنری، دینی، قرآنی و رسانه‌ای در دولت وفاق ملی طراحی و برنامه‌ریزی شده که در سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان رونمایی می‌شود.

انتهای پیام
captcha