کد خبر: 4274711
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹
امام جمعه موقت کرمان:

همه موظف به مقاومت در مقابل دشمن هستیم

حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ‌بهایی گفت: رژیم صهیونیستی انسان‌‌های فراوانی را ترور می‌کند و نام کار خود را مبارزه با تروریست می‌گذارد، ما با چنین دشمنانی روبه‌رو هستیم، همه موظفیم که در مقابل این دشمن مقاومت کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین شیخ‌بهایی امام جمعه موقت کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد شیخ‌بهایی، امام جمعه موقت کرمان امروز ۱۵ فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه کرمان، ضمن دعوت همگان به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: یکی از راه‌های تقویت تقوا روزه‌گرفتن است، ماه مبارک رمضان گذشت و فرصتی برای کسب تقوا بود وقتی انسان در مقابل حلال‌ها خود را کنترل می‌کند و روزه می‌گیرد به تقوا دست پیدا می‌کند.

خطیب جمعه کرمان اظهار کرد: ماه مبارک رمضان امسال با آغاز سال جدید و فرارسیدن بهار مقارن شد، مردم مومن و متدین ما سال نو خود را با حضور در اماکن معنوی و مقدس آغاز کردند. معنویت و توجه به خداوند یک جامعه را حفظ کرده و سالم نگه می‌دارد و سبب رشد آن می‌شود، در ایام عید فطر هم نماز بسیار باشکوه در سراسر کشور برگزار شد.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب روز عید فطر در مورد معنویت سفارشاتی داشتند که یکی از آنها اشاره به آموزش نهج‌البلاغه از سوی فعالان فرهنگی بود و بر اهمیت این موضوع تاکید کردند. دعا کردن در دین مبین اسلام از اهمیت بسیاری برخوردار است، زمانی که به مشکلی برمی‌خورید دعا کنید اما مراقب باشید این مشکل عقاید شما را برنگرداند، استقامت کنید.

امام جمعه موقت کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: سال گذشته از جهتی برای ما سال زیان‌باری بود چراکه شخصیت‌های بزرگی همچون شهید رئیسی، شهید سید حسن نصرالله، شهید هنیه و سنوار را از دست دادیم. خسارت‌های بسیاری به جامعه اسلامی وارد شد، ۲۰ هزار کودک در غزه شهید شدند، در لبنان هزاران نفر چشم و دست‌شان آسیب دید و از بین رفت، خانه‌های فراوانی تخریب شد و در سوریه جریان نفاق موفق شد این کشور را از هم بپاشاند، سوریه را از جبهه مقاومت جدا کرده و این کشور را به یک میدان باز برای رژیم غاصب صهیونیستی تبدیل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیخ‌بهایی اظهار کرد: سال گذشته، سال مقابله اسلام و کفر بود که همچنان ادامه دارد، جبهه مقاومت را نیروی نیابتی ایران معرفی کردند این در حالی‌ است که نیروی نیابتی در قبال انجام کاری مزد دریافت می‌کند، رزمندگان جبهه مقاومت خود حقیقت مسئله را درک کرده‌اند و با تمام ایمان خود به میدان مبارزه آمده‌اند.

امام جمعه موقت کرمان افزود: تنها نیروی نیابتی حاضر در منطقه غرب آسیا رژیم صهیونیستی است که نایب همه استکبارگران و مزدور صریح آمریکا در منطقه است، اینها خود در راس تروریست‌های عالم قرار دارند. انسان‌‌های فراوانی را ترور می‌کنند و نام کار خود را مبارزه با تروریست می‌گذارند، دنیا همین قدر وقیح، پررو و دغل‌باز است و ما با چنین دشمنانی روبه‌رو هستیم، همه ما موظفیم که در مقابل این دشمن مقاومت کنیم.

خطیب جمعه کرمان تشریح کرد: در سال گذشته کارهای بزرگی انجام شد اما تبلیغات دشمن فضا را به‌گونه‌ای مسموم می‌کند که شما احساس کنید کاری انجام نشده است، در این برهه ما نیازمند جهاد تبیین هستیم، اگر یک مشکل در کشور وجود دارد در کنار آن ۱۰۰ خدمت هم انجام می‌شود، با همان روحیه‌ای که این خدمت‌ها انجام شده مشکلات هم قابل حل است. 

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب امسال را به عنوان تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری کردند، منظور تنها مشارکت مردم نیست بلکه همکاری مردم و مسئولان را می‌طلبد لازم است که سرمایه‌های کوچک و بزرگ باید برای تولید جمع شده و به صادرات برسیم. وظیفه دولت این است که زمینه را فراهم کرده و نیروهای نظارتی امنیت سرمایه را تامین کرده، قوانین و مقررات ثبات داشته باشد تا بتوان برای آینده برنامه‌ریزی کرد، فرایند سرمایه‌گذاری باید کوتاه باشد، واسطه‌ها و دلالی‌ها باید کم شود و به صدور مجوزها سرعت بخشید.

امام جمعه موقت کرمان گفت: در استان پهناور کرمان یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری معادن هستند، معادن خام‌فروش نباشند و به‌دنبال ارزش افزوده و تبدیل به محصول شوند، اگر همه دست به دست هم دهند با افزایش تولید و صادرات بسیاری از مشکلات جامعه همچون فقر، مشکلات معیشتی و بیکاری حل می‌شود.

انتهای پیام
captcha