کد خبر: 4263545
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی و هنری ذوالفقار در کرمان برگزار شد

چهارمین جشنواره ملی فرهنگی و هنری ذوالفقار امروز ۱۴ بهمن با حضور رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.

حسین قاضی زاده رییس دانشگاه مهارت کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان، غلامرضا زمانی، رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور، امروز ۱۴ بهمن در آئین اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی فرهنگی و هنری ذوالفقار، گرامیداشت یاد و خاطره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در محل تالار فرهنگ و هنر کرمان در خصوص اهمیت برگزاری این جشنواره، گفت: دانشگاه ملی مهارت بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی است که در عرصه مهارت فعالیت می‌کند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور ضمن اشاره به مطلب فوق با اشاره به اینکه دانشگاه ملی مهارت کشور دارای ۱۲۸ دانشکده و ۱۶۰ هزار دانشجو است، عنوان کرد: در کنار فعالیت‌های آموزشی در واحدهای مختلف دانشگاه‌ ملی مهارت، فعالیت‌های فرهنگی، هنری و مهارت‌ محوری انجام می‌شود.

وی بیان کرد: برگزاری این چنین جشنواره‌هایی، باعث افزایش روحیه اعتماد به‌ نفس دانشجویان می‌شود و این‌گونه حرکت‌ها و اقدامات باعث ایجاد مسیری میان‌بر جهت جذب بازار کار می‌شود. برگزاری جشنواره‌ها کمک می‌کند روحیه بی‌انگیزگی دانشجویان محو شود؛ چرا که ارزش‌گذاری، افق‌های جدیدی را برای دانشحویان ایجاد می‌کند. 

رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور تصریح کرد: زمانی که از خردجمعی در برگزاری چنین جشنواره‌ها استفاده می‌شود، منجر به ایجاد پیشرفت، تجربه‌آموزی و افق‌های جدید خواهد شد. ما در دانشگاه‌ها به دنبال الگوهای رفتاری هستیم، چراکه این الگوها موجب می‌شود مخاطب تحت تأثیر قرار گیرد و یکی از الگوهای اصلی رفتاری ما سپهبد شهید سلیمانی است. پایه‌های مکتب شهید سلیمانی مبتنی بر ایمان، ایثار، تلاش، پشتکار و عشق به وطن است. 

زمانی اظهار کرد: ویژگی‌های مکتب شهید سلیمانی را با برگزاری چنین جشنواره‌هایی به دانشجویان عرضه و تلاش می‌کنیم این ویژگی‌ها را با تخصص تلفیق کنیم. تمامی دانشجویان و افراد آزادی که در این جشنواره شرکت‌ کرده‌اند، همه برنده این جشنواره هستند. برندگان جشنواره بدانند که برنده‌شدن آغازی است برای تلاش شما، بنابراین توقف در کار نداشته باشید.

در ادامه حسین قاضی زاده، رئیس دانشگاه مهارت کرمان با بیان اینکه جشنواره ملی فرهنگی و هنری ذوالفقار با هدف زنده نگه داشتن یاد و مقام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی است، افزود: جشنواره در اولین سالگرد شهادت سردار دلها، در سال ۹۹ در دو بخش دانشجویی و کارمندان دانشگاه برگزار شد و دومین جشنواره به شکل ملی در دو بخش دانشجویی و آزاد و با دریافت بیش از ۲ هزار اثر به کار خود ادامه داد.

وی با اشاره به برگزاری سومین جشنواره، اظهار کرد: برای سومین مرحله از برگزاری جشنواره ملی فرهنگی هنری ذوالفقار در مجموع سه هزار و ۱۵۰ اثر از ۳۱ استان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد و امسال هم به روال سه سال قبل، چهارمین دوره از جشنواره ملی فرهنگی و هنری ذوالفقار به میزبانی دانشگاه مهارت کرمان با همکاری بسیج دانشجویی در بخش‌های عکس، پوستر، نقاشی، خوشنویسی، موشن گرافی، شعر، داستان کوتاه و مقاله برگزار شد.

وی گفت: سه هزار و ۴۸۰ اثر به چهارمین جشنواره ذوالفقار ارسال شده است و آثار ارسالی به این رویداد حدود ۲۰ درصد رشد نسبت به دوره قبل دارد که شامل دو هزار و ۱۲۰ اثر دانشجویی و یک‌هزار و ۳۶۰ اثر آزاد است.

انتهای پیام
captcha