کد خبر: 4258215
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵

ضرورت ترویج فرهنگ رضوی در روستاهای ریگان

در نشست هم‌اندیشی دبیر کانون خدمت رضوی و مدیر دارالقرآن شهرستان ریگان با بخشدار رحمت‌آباد بر ترویج فرهنگ رضوی با انجام فعالیت‌های قرآنی در روستاهای این شهرستان تأکید شد.

شست هم‌اندیشی دبیر کانون خدمت رضوی و مدیر دارالقرآن شهرستان ریگان با بخشدار رحمت‌آبادبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر خدمت رضوی شهرستان کرمان، علی فرامرزی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان ریگان، امروز، ۱۶ دی‌ماه در نشست هم‌اندیشی با بخشدار رحمت‌آباد ریگان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی و شهدای مقاومت با تشریح برنامه‌های قرآنی در سطح این شهرستان گفت: آموزش قرآن کریم بخشی از برنامه‌های ترویج فرهنگ رضوی است که کودکان و نوجوانان و جوانان در روستاها با همکاری مردم و شوراهای اسلامی و دهیاران در قالب این طرح‌های رضوی با فرهنگ قرآنی انس می‌گیرند و پرورش می‌یابند.

موسی ملائیان، بخشدار بخش رحمت‌آباد شهرستان ریگان نیز در این نشست درخصوص ترویج فرهنگ قرآنی در سطح جامعه به بخشی از سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) فرموده‌اند: «ما با مفاهیم قرآن آشنا‌ییم، باید آن‌قدر تلاش کنیم که مفاهیم قرآنی جزو مفاهیم رایج و گفتمان‌های عمومی ملت‌های مسلمان و کشورهای ما قرار بگیرد»؛ ترویج و گسترش فعالیت‌های قرآنی موضوعی مهم در جامعه است که باید محافل قرآنی را از مرکز شهرستان به روستاها و مناطق دیگر گسترش داد.

یادآور می شود، بخش رحمت‌آباد دارای ۱۰۵ روستا و آبادی، بزرگترین و پرجمعیت‌ترین بخش شهرستان ریگان است.

انتهای پیام
captcha