کد خبر: 4253560
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵

کسب رتبه کشوری بانوی کرمانی در مسابقات سراسری قرآن

مجیده رضازاده از کرمان در مرحله کشوری چهل‌و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن در رشته حفظ کل قرآن کریم، حائز کسب رتبه دوم کشوری شد.

قرآن کریمحجت‌الاسلام والمسلمین مختار‌ یعقوبی، رئیس اداره قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از کرمان با اشاره به برگزاری مرحله کشوری چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در تبریز گفت: در این مسابقات در رشته‌های آوایی، متسابقانی از سراسر کشور در گروه‌های حفظ ۲۰ جزء و کل قرآن کریم، قرائت، ترتیل، اذان، دعاخوانی و مدیحه‌سرایی شرکت کرده‌اند و ۱۱ نفر از استان کرمان به این دوره از مسابقات راه یافتند که پنج نفر حافظ کل قرآن و شش نفر جزو گروه تواشیح از شهرستان سیرجان هستند.

وی با اشاره به برگزاری این مرحله از مسابقات از 12 تا 19 آذرماه در بخش بانوان افزود: مجیده رضاپور در رشته حفظ کل قرآن کریم که تنها نماینده راه‌یافته از کرمان به مرحله کشوری بود حائز کسب رتبه دوم در این مرحله شد.

یعقوبی با بیان اینکه مسابقات آقایان از ۱۹ تا ۲۹ آذرماه نیز به میزبانی شهر تبریز در حال برگزاری است، اظهار کرد: سعید شاهرخی در رشته حفظ کل قرآن، علی بُچاقچی‌زاده در رشته حفظ کل قرآن آقایان کمتر از ۱۸ سال، امیرحسین مقدس در رشته قرائت کمتر از ۱۸ سال و هادی حافظ‌آبادی در رشته اذان و یک گروه تواشیح از شهرستان سیرجان نیز در این دوره از مسابقات به رقابت می‌پردازند و امیدواریم در بخش آقایان نیز متسابقان استان کرمان خوش بدرخشد.

وی یادآور شد: فینال مسابقات رشته‌های معارفی از اول تا هفتم دی‌ماه سال جاری به میزبانی شهر قم برگزار می‌شود که متأسفانه از استان کرمان متسابقی به این مرحله از مسابقات راه نیافته است.

انتهای پیام
captcha