کد خبر: 4245169
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش:

نسبت به فضای مجازی بی‌تفاوت نباشیم

امیر سرتیپ غلامعلیان با بیان اینکه بزرگترین تهدید، بی‌سوادی در حوزه رسانه است، گفت: ضرورت دارد میزان مطالعه را بالا ببریم و نسبت به فضای مجازی و رسانه بی‌تفاوت عمل نکنیم.

امیر سرتیپ امیر غلامعلیانبه گزارش ایکنا از کرمان، کارگاه آموزشی فضای مجازی و سواد رسانه‌ای در راستای منویات اخیر مقام عظمای ولایت در جمع خانواده‌های شهدای امنیت، با حضور امیر سرتیپ امیر غلامعلیان، فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش و کارکنان پایور و وظیفه قرارگاه شامگاه هشتم آبان‌ماه در قرارگاه جنوب‌شرق برگزار شد.

در این جلسه یاد و خاطره شهدای اخیر پدافند هوایی ارتش که در جریان مقابله با حمله ناکام رژیم کودک‌کش صهیونی به خیل شهداء پیوستند، گرامی داشته شد و امیر سرتیپ غلامعلیان در این مراسم با اشاره به اینکه افزایش سواد رسانه‌ای بسیار حائز اهمیت است، گفت: تهدید همیشه اسلحه و توپ و تانک نیست و بیشترین موضوعی که بیشترین تأثیر بر ذهن و روح ما می‌گذارد، فضای مجازی است و نباید از این امر غافل بود.

وی افزود: فضای مجازی، بر همه ابعاد زندگی تأثیرگذار است و ابزار رسانه با قدرت نفوذی که دارند، حتی بر تصمیم‌گیری‌های کلان اقتصادی هم تاثیر می‌گذارد و گاهی یک خبر هر چند ناپخته و خام می‌تواند فضای جامعه را تحت الشعاع قراد دهد.

غلامعلیان با بیان اینکه تأثیر رسانه به گونه‌ای است که می‌توان تفاوت آن را بر فضای بین‌الملل درخصوص عملیات وعده صادق و عملیات رژیم صهیونیستی مشاهده کرد، تصریح کرد: یک رسانه می‌تواند تأثیر بزرگی در همه ابعاد اجتماعی، سیاسی، دفاعی، اقتصادی و..‌. داشته باشد و ما به‌عنوان یک نیروی دفاعی، نباید نسبت به این ابزار قدرتمندی که در دنیا وجود دارد، علم ناکافی داشته باشیم و باید سواد رسانه‌ای را تقویت کنیم.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب‌شرق ارتش با اشاره به اینکه، باید قدرت تحلیل و شناخت اخبار کذب را داشته باشیم، اضافه کرد: سیستم هوش مصنوعی، یکی از ابزارهای کوچکی است که هم اکنون در دنیا در حال قدرت‌نمایی است که به همان شدت باید عمق مطالعاتی را افزایش دهیم و در خطای محاسباتی در پذیرش آنچه که روح و روان ما را تحت تأثیر قرار می‌دهد، دقت کنیم.

غلامعلیان گفت: گوشی همراه، نوعی ابزار هجومی دشمن به ما است و به راحتی بر فکر و روان تأثیر می‌گذارد و این خیلی مهم است که ابزار رسانه‌ای و سواد رسانه‌ای خود را به روز کنیم کما اینکه سطح سواد، ربطی به ایمنی در فضای مجازی و رسانه‌ای ندارد.

وی با بیان اینکه بزرگترین تهدید، بی‌سوادی در حوزه رسانه است، اظهار کرد: می‌طلبد که میزان مطالعه را بالا ببریم و نسبت به فضای رسانه بی‌تفاوت عمل نکنیم و کورکورانه هر موضوعی را نپذیریم.

انتهای پیام
captcha