کد خبر: 4242047
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱

زائر اولی‌های بمی به مشهد مقدس اعزام شدند

دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان بم گفت: به همت خادمیاران خدمت رضوی شهرستان بم ۱۵ زائر اولی به مشهد مقدس اعزام شدند.

اعزام زائر اولی هامحمود مهدوی، دبیر کانون‌های خدمت رضوی شهرستان بم در گفت‌وگو با ایکنا از کرمان با اشاره به اعزام ۱۵ زائر اولی به مشهد مقدس، گفت: در این اعزام کانون‌های محله‌ای مسجد امیرالمؤمنین(ع) و کانون مسجد محله کوثرالرسول(ص) با شناسایی زائر اولی‌های نیازمند زمینه اعزام آنها به مشهد مقدس را فراهم کردند.

وی افزود: این امر خداپسندانه در راستای پویش طرح زائر اولی‌ها انجام شده و این طرح به‌دنبال آن است افرادی که به‌دلیل مالی و اقتصادی نتوانسته‌اند به حرم امام رضا(ع) مشرف شوند شناسایی و راهی مشهد مقدس شوند.

مهدوی همچنین با اشاره به برگزاری اردوی یک‌روزه دانش آموزان دختر هنرستان راه ایمان شهرستان بم به همت خادمیاران کانون تخصصی کتاب و کتاب‌خوانی همزمان با چهارشنبه‌های امام رضایی، بیان کرد: در این اردوی یک روزه نشست‌های معرفت‌شناسی امام زمان(عج) در مجتمع فرهنگی منجی برای دانش آموزان برگزار شد.

وی گفت: همزمان با ولادت امام حسن عسکری(ع)، خادمیاران رضوی در کانون محله مسجد ثامن‌الحجج(ع) شهر بم به‌منظور ترویج فرهنگ و سیره رضوی با حضور در روستای وکیل آباد شهر نرماشیر مراسم چهارشنبه‌های امام رضائی را برگزار کردند.

انتهای پیام
captcha