به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد نماز جمعه کرمان، حجتالاسلام والمسلمین حسن علیدادیسلیمانی، امروز، هشتم مهرماه در جلسه ستاد نماز جمعه این استان با تبریک و تسلیت شهادت سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان گفت: شخصیتی از دست دادیم که جایگزین آن در جبهه مقاومت به راحتی اتفاق نمیافتد؛ فردی که ۳۰ سال در مبارزه بود اجر و پاداش او شهادت است و خداوند او را قبول کرد.
وی با اشاره به اینکه ستاد نماز جمعه کرمان تحویل نسل جوان شده است، بیان کرد: تحول در نماز جمعه وقتی است که چند مجموعه دست به دست هم بدهند و یکی از ارکان آن ستاد نماز جمعه و چهرههای فکری و عملیاتی است که بار اصلی نماز جمعه بر دوش آنهاست.
نماینده ولی فقیه در کرمان یکی از نقایص نماز جمعه را حضور کمرنگ جوانان دانست و افزود: برای رفع این مسئله نیاز به فکر و خلاقیت و طرح است تا شاهد حضور گسترده نسل جوان در نماز جمعه باشیم.
علیدادیسلیمانی در این رابطه حضور جدی، باانگیزه و پررنگ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و کمک به ستاد نماز جمعه را مهم دانست و گفت: مسئول ستاد نماز جمعه نیز باید به اندازه کافی انگیزه و انرژی داشته و وقت بگذارد.
انتهای پیام