کد خبر: 4233282
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰

اختصاص روزانه ۸۰ اتوبوس برای بازگشت زائران اربعین به کرمان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان از اعزام روزانه ۸۰ دستگاه اتوبوس به مرز‌های شلمچه و مهران از مبادی استان کرمان برای بازگشت زائران اربعین خبر داد و گفت: در صورت کمبود ناوگان عمومی از ظرفیت ناوگان معادن استان استفاده می‌کنیم.  

اتوبوس برای بازگشت زائران اربعینبه گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی راهداری، علی عبداللهی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان گفت: حجم بالای زائران در مرزها برای بازگشت به استان موجب شده است روزانه حدود ۸۰ دستگاه اتوبوس برون شهری را به‌صورت یک سر خالی به مرزهای شلمچه و مهران از مبداء استان کرمان اعزام کنیم.

وی افزود: اکیپ‌های این اداره‌کل از ابتدای طرح در مرز شلمچه مستقر شده‌اند و بر روند بازگشت زائران نظارت دقیق دارند. بنابراین با توجه به ارتباط مستمر با اکیپ‌های مذکور تلاش داریم روند برگشت زائران به کرمان تسریع شود.

عبداللهی اظهار کرد: تراکم زائران در مرزها در روزهای آینده بیشتر می‌شود و در صورت کمبود ناوگان عمومی تحت اختیار شرکت‌های مسافربری، از ظرفیت ناوگان معادن استان استفاده می‌کنیم.   

انتهای پیام
captcha