کد خبر: 4220242
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
امام جمعه نرماشیر:

حفظ عزت و آبروی ملی در گرو انتخابات اخلاق‌محور است

حجت‌الاسلام علی‌اکبر منصفی با بیان اینکه حفظ عزت و آبروی ملی در گرو انتخابات اخلاق‌محور است، گفت: اگر کسی وارد میدان انتخاباتی شود و بخواهد چارچوب را بشکند از قاعده نظام خارج شده است.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر منصفی امام جمعه نرماشیربه گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر منصفی، امام جمعه نرماشیر امروز، ۱۸ خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی گفت: نخستین گام در اصلاح انسان، اصلاح زبان است زیرا سبب اصلاح سایر ارکان می‌شود. زبان بیشترین گناه را انجام می‌دهد و بهترین عبادات هم به وسیله آن صورت می‌گیرد.

وی ضمن تسلیت شهادت امام جواد(ع) و بیان اینکه معروف‌ترین لقب ایشان به دلیل جود و عطای فراوان جواد است، افزود: وقتی به زندگی پیامبران و جانشینان آنها نگاه می‌کنیم رمز موفقیت و پیروزی آنها چیزی نیست جز داشتن جاذبه‌های برتر در گفتار و کردار که یکی از این جاذبه‌های برتر، بخشش، احسان و کمک به دیگران است. امام جواد(ع) باسخاوت‌ترین مردم زمان خودش بود و برنامه عملی ایشان براساس نامه‌ای بود که از سوی پدر برای امام فرستاده شده بود.

حجت‌الاسلام منصفی یکی از ویژگی‌های اهل ایمان را سخاوت و بخشندگی دانست و تصریح کرد: براساس روایات، کسی که سخاوت ندارد به بزرگی نمی‌رسد. امام علی(ع) در مسجد کوفه زیر آفتاب می‌ایستاد تا گره از کار مردم بگشاید. ایرانیان نیز به دلیل دوستی با اهل‌ بیت(ع) و ارتباطی که با آنها دارند به خوبی نسبت به همنوعان خود احساس مسئولیت کرده و در موقعیت‌های مختلف از اقشار آسیب‌پذیر حمایت می‌کنند. سخاوت عیب‌ها را می‌پوشاند، گناهان را پاک و محبت را زیاد می‌کند و سبب نزدیکی به خدا و مردم می‌شود.

امام جمعه نرماشیر در خطبه دوم با اشاره به در پیش بودن انتخابات اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب در سال‌های متمادی مصادیق متعددی از اخلاق‌مداری را بیان کردند که یکی از مهم‌ترین ارکان آن رعایت مرز بین تبیین و تخریب در گفتگوها است. در تبیین ساختار نظام حفظ می‌شود، اما در تخریب این‌گونه نیست.

وی ادامه داد: اگر کسی وارد میدان انتخاباتی شود و بخواهد چارچوب را بشکند او از قاعده نظام خارج شده است. در تبیین آگاهی‌ها و قدرت تصمیم‌گیری مردم تقویت می‌شود، اما در تخریب قدرت تفکر از مردم سلب می‌شود. در تبیین گفتمان فرد نقد می‌شود، اما در تخریب خود شخص مورد هجمه قرار می‌گیرد. بنابراین، طرفداران نامزدها علاقه‌مندی خود را از راه تخریب، اهانت و متهم کردن دیگران نشان ندهند.

منصفی تصریح کرد: در تبیین انصاف رعایت و نقاط قوت و ضعف با هم دیده می‌شود، اما در تخریب انصاف رعایت نمی‌شود و فقط بر نکات ضعف تأکید است. در تبیین با دشمن مرزبندی صورت می‌گیرد، اما در تخریب مرزها با دشمن کمرنگ می‌شود و مبادا حرفی زده شود که دشمن را به طمع بیندازد.

وی با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در حرم امام راحل گفت: در بیانات معظم‌له در مورد انتخابات سه موضوع برجسته وجود داشت که نخستین آبروی ملی است؛ شهید رئیسی مایه آبروی ملی برای ملت ایران بود و نامزدها به یاد داشته باشند حفظ عزت و آبروی ملی در گرو انتخابات اخلاق‌محور است.

امام جمعه نرماشیر با بیان اینکه دومین موضوع ماهیت حقیقی رقابت‌های انتخاباتی در ایران است، ادامه داد: سوم حاکمیت اخلاق در رقابت‌ها است؛ همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند شهید رئیسی بهترین الگو در اخلاق سیاسی و برای رؤسای جمهور آینده یک سرمشق است.

منصفی در پایان ضمن گرامیداشت سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) اظهار کرد: فرهنگ ازدواج آسان و ساده بسیار راهگشاست زیرا عمده موانع ازدواج، فرهنگی است و خانواده‌ها اگر عادت کنند ازدواج ساده و بی‌تشریفات انجام دهند بسیاری از مشکلات حل می‌شود. باید از امروز برای سونامی سالمندی که در آینده درگیر می‌شویم فکری کنیم و ربط این مسئله به فرهنگ ازدواج آسان است. جمعیت جدای از خانواده نیست و خانواده هم جدای از ازدواج آسان نمی‌شود.

انتهای پیام
captcha