کد خبر: 4213415
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲

تبلیغ جامع، شامل چهار رکن مهم است

امام جمعه کرمان با بیان اینکه در ارتباط با تبلیغ چهار رکن بسیار مهم است و اگر این چهار رکن نباشد تبلیغ کامل نیست، گفت: دانش، بینش، دارا بودن و انگیزه چهار رکن یک تبلیغ جامع را تشکیل می‌دهند.

حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی امام جمعه کرمانگزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام حسن علیدادی‌سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان امروز، ۱۲ اردیبهشت‌ماه در همایش معاونین تبلیغ حوزه‌های علمیه استان‌های کشور در مدرسه صالحیه کرمان ضمن تسلیت شهادت امام صادق(ع) گفت: در ارتباط با تبلیغ چهار رکن بسیار مهم است و اگر این چهار رکن نباشد تبلیغ کامل نیست. براساس آیات قرآن کسانی که این مأموریت سخت را انجام می‌دهند تنها از خداوند می‌ترسند و هیچ ترسی از بنده ندارند؛ بنابراین خداوند نیز آنها را کفایت می‌کند.

وی با بیان اینکه اگر تبلیغ جامع همه شرایط باشد و فرد تحت تبلیغ نیز آموزه‌ها را در خود عملی کند تربیت را به دنبال دارد، افزود: نخستین رکن تبلیغ، دانش است که یک شب به دست نمی‌آید بلکه باید آموزش دیده و تسلط کامل بر محتوا داشته باشد. البته دانش، شرط لازم برای تبلیغ است نه شرط کافی. رکن دوم داشتن بینش تبلیغ است و مُبلغ باید زمان و مخاطب را بشناسد و متناسب با آن تبلیغ را انجام دهد.

امام جمعه کرمان رکن سوم تبلیغ را دارا بودن دانست و تصریح کرد: مُبلغ باید به آنچه می‌گوید عمل کند که این امر هم اثر وضعی دارد و هم اینکه دیگران را تحت تأثیر قرار می‌دهد و مردم متوجه این امر هستند که آیا مُبلغ به آنچه می‌گوید عمل می‌کند یا نه.

حجت‌الاسلام علیدادی‌سلیمانی با بیان اینکه آخرین رکن تبلیغ گرایش است، اظهار کرد: منظور از گرایش، داشتن انگیزه کافی برای تبلیغ است زیرا اگر انسان صرفاً دانا و دارا باشد تبلیغ را کامل نمی‌کند بلکه باید یک اراده قوی و فولادین پشت امر تبلیغ باشد.

انتهای پیام
captcha