کد خبر: 3462047
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۷
اشک:

400 نفر طلبه علوم دینی در شرق استان کرمان در حال تحصیل هستند

گروه اندیشه: فرماندار بم گفت: در ‌شهرستان‌های شرقی استان کرمان بالغ بر 10 هزار دانشجو و 400 نفر طلبه علوم دینی در حال تحصیل هستند و همراه با 30 هزار دانش‌آموز همه به فرهنگ کتاب‌‎خوانی علاقه دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، رضا اشک، فرماندار بم دیروز دوشنبه، 30 آذر در جریان افتتاح نمایشگاه بزرگ کتاب بم با گرامیداشت پنجم دی ماه سالروز زلزله بم گفت: امروز در شهرستان بم یک رویداد بزرگ فرهنگی کلید می‌خورد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اهمیت کتاب و کتابخوانی افزود: می‌طلبد در زمینه ترویج و توسعه فرهنگی مطالعه و کتابخوانی تلاش خود را انجام دهیم.
اشک عنوان کرد: در ‌شهرستان‌های شرقی استان کرمان بالغ بر 10 هزار دانشجو و 400 نفر طلبه علوم دینی در حال تحصیل هستند و همراه با 30 هزار دانش‌آموز همه به فرهنگ کتاب‌‎خوانی علاقه دارند.
فرماندار بم تصریح کرد: کتابخانه شهرستان بم جزو کتابخانه‌های فعال استان است که با وجود 40 هزار عنوان کتاب‌ و 4 هزار عضو فعال کتابخانه مرکزی بم است.
وی اظهارکرد: وظیفه مسئولان است که دانشجویان، دانش‌آموزان و عموم مردم از نمایشگاه کتاب بازدید به عمل آورند‌ و در نمایشگاه کتاب امسال تخفیف 30 درصد‌ی در نظر گرفته شده‌است.
اشک بیان کرد: در سبد کالای خانوارها جای خالی کتاب احساس می‌شود، کتاب سطح علمی و فرهنگی خانواده‌ها را تقویت می‌کند.
یادآور می‌شود، در این نمایشگاه 400 ناشر حضور دارند و 200 هزار جلد کتاب شامل 15 هزار عنوان برای خرید عرضه شده‌است.
captcha