به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كرمان، علی زارعان، معاون پرورشی و تربيت بدنی آموزش و پرورش فهرج در مراسم تجليل از برگزيدگان مسابقه زهرا برترين بانوی جهان اسلام در این شهرستان گفت: بهمناسبت ميلاد خجسته زهرا(س) مسابقه كتابخوانی كتاب زهرا برترين بانوی جهان اسلام اثر آيتالله مكارم شيرازی با همكاری دفتر امام جمعه بين دانشآموزان دختر در دو مقطع راهنمايی و متوسطه برگزار شد.
وی افزود: در این مسابقه 300 نفر از دانشآموزان شركت کردند كه 30 نفر از شركتكنندگان بهعنوان برتر برگزيده شدند.
زارعان تصريح کرد: به 10 نفر اول هدايايی به مبلغ يك ميليون ريال و به 20 نفر بعدی كارت هديه به مبلغ 10 تا 20 هزار تومان اهدا شد.
يادآور میشود، اين مسابقه با استقبال خوب دانشآموزان شهرستان فهرج روبرو شد و تصميم بر آن شد مسابقهای نيز در روز ميلاد حضرت علی(ع) در این شهزستان برگزار شود.