کد خبر: 1444736
تاریخ انتشار : ۰۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۳

ارسال ۵ هزار و ۳۰۰ اثر به جشنواره رضوی در سیرجان

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت: ۵ هزار و ۳۰۰ اثر به جشنواره سیرجان رسیده و شاعران در دو بخش شعر آزاد و شعر رضوی رقابت دارند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، فرشید فلاح، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان روز گذشته، 8 شهریور در مراسم افتتاحیه جشنواره سراسری شعر رضوی گفت: ابتکار جشنواره شعر رضوی در 20 سال پیش از کرمان آغاز شد.
وی افزود: 20 سال پیش شاعران، ادیبان و مردم کرمان با همه مشکلاتی که برای آنها فراهم شده بود، موفق شدند شعر رضوی را از شب شعر به جشنواره تبدیل کنند و امروز با این عظمت جشنواره‌، پایه‌گذار آن استان کرمان است.
فلاح اظهار کرد: به جشنواره سیرجان 5 هزار و 300 اثر رسیده است و شاعران در دو بخش شعر آزاد و شعر رضوی رقابت دارند و در نهایت در بخش شعر آزاد و رضوی برای هر کدام هشت نفر انتخاب می‌شوند.
وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای شاعران بومی، استانی، محافل شاعران محلی و رقابت و مسابقه را از بخش‌های جنبی این جشنواره طی مدت دو روز عنوان کرد.
در مراسم آغازین جشنواره شعر رضوی در سیرجان که برنامه‌های فرهنگی متعدد اجرا شد، شاعران کشوری به سرودن اشعار خود پرداختند.
حجت‌الاسلام سیدمحمود حسینی، امام جمعه سیرجان‌ در این مراسم، امام رضا(ع) را امامی علاقه‌مند به شعر عنوان کرد و گفت: خیلی از شاعران در محضر حضرتش شعر می‌سرودند و ایشان جواب آنها را با شعر می‌داد.
وی به ذکر سجایای اخلاقی امام رضا(ع) پرداخت و این جشنواره را یک رویداد بزرگ فرهنگی در شهرستان سیرجان دانست.
در ادامه منصور مکی‌آبادی، فرماندار سیرجان نیز این شهرستان را مهد فرهنگ علم و ادب عنوان کرد و گفت: سیرجان زادگاه افرادی همچون مرحوم باستانی‌پاریزی، طاهره صفارزاده، شهید ماشاءالله صفاری است.
وی سیرجان را آماده برگزاری هر جشنواره فرهنگی دانست و افزود: مردم و مسئولان مشارکت و همکاری کامل با برنامه‌های فرهنگی و جشنواره‌ای دارند.

captcha