کد خبر: 1398230
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۱۴
امام جمعه ماهان:

فعالیت‌های فرهنگی در اماکن تاریخی رونق یابد

گروه اندیشه: امام جمعه ماهان از کم‌رنگ بودن فعالیت‌های فرهنگی در اماکن تاریخی و نبود نمازخانه در مجموعه‌های تفریحی انتقاد کرد و گفت: با وجود حضور گردشگر می‌توانیم اسلام ناب محمدی را در آنجا به نمایش بگذاریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام محمد محمد‌زاده، امام جمعه ماهان روز گذشته دوشنبه، اول اردیبهشت در نشست شورای فرهنگ عمومی ماهان در شأن و منزلت حضرت فاطمه(س) گفت: این بانوی بزرگ اسلام تمام ویژگی یک پیامبر را داشتند و اگر امروزه یک نگاه به سبک زندگی آن حضرت داشته باشیم، درس‌های خوبی هم در جنبه‌های فردی و هم در جنبه‌های اجتماعی از ایشان می‌آموزیم‌.

وی با اشاره به افزایش آمار طلاق‌ در جامعه افزود: اگر در تحکیم خانواده حضرت زهرا(س) را الگو قرار دهیم، ثمرات آن را در همه ابعاد زندگیمان مشاهده می‌کنیم.

حجت‌الاسلام محمدزاده هدف از برگزاری‌ نشست شورای فرهنگی عمومی را بومی‌سازی سخنان مقام معظم رهبری در بحث اقتصاد و فرهنگ دانست و گفت: امروز هر یک از ما بتوانیم فرهنگ درست مصرف کردن را در جامعه نهادینه کنیم، می‌توانیم کمک خوبی به اقتصاد مقاومتی داشته باشیم.

وی با اشاره به کم‌رنگ شدن امر به معروف و نهی از منکر‌ در جامعه گفت: به هر اندازه می‌توانیم چه ‌در خانواده، اداره و سطح شهر امر به معروف و نهی از منکر‌ داشته باشیم و این را نگوییم همه چیز از دست رفته و دست روی دست بگذاریم.

حجت‌الاسلام محمدزاده از کم‌رنگ بودن فعالیت‌های فرهنگی در اماکن تاریخی و نبود یک نمازخانه در بعضی از مجموعه‌های تفریحی در این شهر انتقاد کرد و افزود: با توجه به درآمد خوب باغ شاهزاده این توقع می‌رود با وجود حضور گردشگر در این مکان ما بتوانیم اسلام ناب محمدی را در آنجا به نمایش بگذاریم.

وی از ادارات خواست تا معاونت فرهنگی خود را فعال کنند و قسمتی از وصیت‌نامه شهدا و تمثال شهدای این شهر را در ورودی ادارات خود نصب کنند.

captcha