یازدهمین نشست الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با حضور رییس و اعضای شورای عالی و هیات رییسه اندیشکدههای مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت برگزار شد و رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در افتتاحیه این نشست گفت: پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت پس از حدود ۱۱ سال اندیشه ورزی و طراحی، در آستانه نهایی شدن برای تقدیم به رهبر معظم انقلاب اسلامی است.
علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رویکرد نوآوری باز در سیاستگذاریها را مطرح کرد و گفت: سیاست ما برای توسعه فناوری و نوآوری در کشور، سیاستگذاری باز است یعنی در فرآیند سیاستگذاری، از مشارکت فناوران و نوآوران کشور بهره خواهیم برد.
سیدعلیرضا واسعی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد:یکی از بحثهای مهمی که باید در فلسفه تمدن مورد گفتوگو قرار گیرد این است که آیا تمدن چیزی است که میتوان آن را ساخت یا در فرآیند حیات یک جامعه شکل میگیرد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: یکی از نقاط مؤثر حضور فیلسوف در شکلگیری تمدن و مخصوصاً تمدن اسلامی در خلق و خَرق معنا است چراکه فیلسوف میتواند با مراجعه به قرآن، معانی را خلق کند یا به نقد معانی دیگر بپردازد و راه را برای هویت تمدنی مسلمانان در جوامع کنونی هموار کند.
کتاب «گونهشناسی طلاب کنشگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام» نگارش سیدمحمد کاظمی، عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: دومین همایش «تحقیقات کاربردی در حوزه قرآن و حدیث» که از سوی این دانشگاه برگزار میشود فراخوان مقاله داد.