کد خبر: 4372398
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۱
 رئیس اداره قرآنی اوقاف کرمان خبر داد

برگزاری آزمون معارفی مسابقات قرآن در 18 شهر استان کرمان

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد زواری از برگزاری مرحله شهرستانی آزمون سراسری مفاهیم و معارف قرآن کریم و اهل‌بیت(ع) در ۱۸ شهرستان استان کرمان همزمان با سراسر کشور خبر داد و تأکید کرد: این مسابقات با هدف تعمیق مفاهیم ادراکی و بدون محدودیت سنی برگزار می‌شود.

زواری

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد زواری، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از کرمان با اشاره به رویکرد چند سال اخیر سازمان اوقاف در حوزه مسابقات قرآن، گفت: رویکرد سازمان اوقاف تنها محدود به بخش‌های آوایی نظیر قرائت، اذان و تواشیح نیست، بلکه طی چند سال گذشته توجه ویژه‌ای به بخش‌های معارفی، مفاهیم و مباحث ادراکی قرآن و متون دینی معطوف شده است.

وی با برشمردن رشته‌های این دوره از مسابقات افزود: این مسابقات در رشته‌های ترجمه قرآن، تفسیر قرآن، صحیفه سجادیه و نهج‌البلاغه تعریف شده و ویژگی برجسته آن این است که هیچ‌گونه محدودیت سنی ندارد و تمامی اقشار جامعه در هر گروه سنی امکان حضور و رقابت در آن را دارند.

رئیس اداره قرآنی اوقاف استان کرمان با اشاره به برگزاری مرحله شهرستانی بخش معارفی مسابقات سراسری قرآن در روز ششم شهریورماه بیان کرد: این آزمون رأس ساعت ۹ صبح همزمان با سراسر کشور در تمامی ۱۸ شهرستان استان کرمان برگزار می‌شود. در شهرستان کرمان نیز سالن اجتماعات مهدیه امام خامنه‌ای(ره) میزبان نزدیک به ۲۰۰ نفر از متسابقین خواهد بود.

زواری با بیان اینکه تمام تمهیدات لازم از جمله طراحی، تکثیر و ارسال بسته‌های آزمون به شهرستان‌ها انجام گرفته است، افزود: برگزیدگانی که حدنصاب لازم را در این مرحله کسب کنند، به مرحله استانی راه یافته و پس از آن در صورت موفقیت، به مرحله کشوری مسابقات اعزام خواهند شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
معظمه رنجبر
دبیر:
تیمور کاکایی
captcha