کد خبر: 4332212
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
اسحاقی بیان کرد:

مردمی‌سازی فرهنگ و هنر؛ محور برنامه‌های ارشاد کرمان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر رویکرد مردمی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی و هنری، از برگزاری پرقدرت برنامه‌های دهه فجر، حمایت استاندار از حوزه فرهنگ، و عزم جدی برای احیای سینماهای نور و درخشان تا پایان فعالیت دولت وفاق ملی خبر داد. 

نشست خبری با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانبه گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، حسین اسحاقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، امروز ۱۴ بهمن‌ماه در نشست خبری دهه فجر که در سالن شهید پورجعفری، استانداری کرمان برگزار شد، با اشاره به رویکردهای جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دوره جدید، اظهار کرد: این رویکردها در قالب برنامه‌های مشخص به مجلس شورای اسلامی ارائه شده و مبنای فعالیت‌های فرهنگی کشور قرار گرفته است.

اسحاقی، مردمی‌سازی را مهم‌ترین رویکرد اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان دانست و گفت: ایده‌ها و دیدگاه‌های اصحاب فرهنگ و هنر را در طراحی و اجرای برنامه‌ها مدنظر قرار داده‌ایم؛ چنان‌که در برگزاری نمایشگاه کتاب، علی‌رغم شرایط نامساعد جوی، شاهد حضور پرشور مردم بودیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با اشاره به برگزاری جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در کرمان، این رویداد را یکی از برنامه‌های پرچم‌دار هنری استان عنوان کرد و افزود: جایگاه مطبوعات در استان بسیار رفیع است و جشنواره مطبوعات باید در شأن رسانه‌های کرمان برگزار شود؛ از این‌رو برای سال ۱۴۰۵ برنامه‌ای باشکوه در حوزه رسانه پیش‌بینی کرده‌ایم که احتمالاً پیش از روز خبرنگار برگزار خواهد شد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره پیگیری مسائل صنفی رسانه‌ها، بیان کرد: مسائل صنفی در سطح استان پیگیری شده و موضوعات ملی نیز از طریق وزارتخانه دنبال می‌شود.

اسحاقی توسعه پایدار را از شاخص‌های مهم پیوست فرهنگی دانست و گفت: در همین راستا نشست‌های متعددی در اداره‌کل برگزار شده و با همراهی رسانه‌ها، اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در دستور کار قرار دارد.

وی در خصوص بازسازی سینما نور، اظهار کرد: سرمایه‌گذار آمادگی لازم را دارد و پس از برگزاری جلساتی با مالکان، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همکاری کامل در جهت احیای این سینما اعلام آمادگی می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان، حوزه سینما را یکی از دغدغه‌های اصلی این اداره‌کل دانست و افزود: احیای سینماهای نور و درخشان از برنامه‌های جدی ماست و این اطمینان را می‌دهیم که وضعیت این دو سینما تا پایان فعالیت دولت وفاق ملی تعیین‌تکلیف شود.

وی با اشاره به تعامل مناسب با شهرداری کرمان، گفت: در حوزه‌های مختلف از جمله محتوای بیلبوردهای شهری همکاری خوبی وجود دارد و در زمینه تبلیغات نیز مشکل خاصی نداریم؛ تلاش ما بر ارتقای وضعیت فرهنگی شهر از طریق اجرای برنامه‌های متنوع متمرکز است.

انتهای پیام
خبرنگار:
معظمه رنجبر
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha