تحقق سازش در ۱۰ پرونده قتل در سیرجان به همت شوراهای حل اختلاف
کد خبر: 4077859
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۴

تحقق سازش در ۱۰ پرونده قتل در سیرجان به همت شوراهای حل اختلاف

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در راستای پویش‌های به حرمت امام علی (ع) و امام حسین (ع) می‌بخشم، ۱۰ فقره پرونده قتل در سیرجان طی چهارماهه ی ابتدای سال جاری با همت اعضای شوراهای حل اختلاف به سازش ختم شده است.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس دادگستری کرمان

به گزارش ایکنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری، حجت‌الاسلام، ابراهیم حمیدی، رئیس کل دادگستری استان کرمان امروز، ۲۲ مردادماه در جمع اعضای شوراهای حل اختلاف شهرستان سیرجان گفت: ۱۰ فقره پرونده قتل در سیرجان طی چهار ماهه ابتدای سال جاری با همت اعضای شوراهای حل اختلاف به سازش ختم شده است که جای تقدیر دارد.

وی با بیان اینکه طی چهارماهه سال جاری ۹۵۴ پرونده در شهرستان سیرجان به مصالحه ختم شده است، گفت: یکی از مهمترین آموزه‌های عاشورا این است که اگر برای جلب رضایت خداوند تلاش نماییم و وظیفه خود را به خوبی انجام دهیم، خداوند به کار، فکر، اندیشه، راه و تلاش ما برکت داده و آن را الگویی برای دیگران قرار می‌دهد.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان بیان کرد: فرهنگ دینی، آیات قرآنی و سیره ائمه اطهار (ع) همه بر توسعه صلح و سازش در جامعه تاکید داشته‌اند و خداوند در جایی امر می‌کند که در بین برادران خود صلح و سازش برقرار کنید.

حجت‌الاسلام حمیدی با اشاره به اینکه به برکت نظام شوراهای حل اختلاف به منظور توسعه صلح و سازش در جامعه تشکیل شده‌اند، گفت: در توسعه صلح و سازش نیز باید به رعایت مبانی عدالت صورت گیرد زیرا عدالت یک اصل است. در صورت عدم رعایت عدالت در توسعه صلح و سازش، ممکن است دعاوی جدید ایجاد شود و در این رابطه همواره باید بر مبنای عدالت حرکت کرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان، توسعه صلح و سازش را امری بسیار مهم و دارای ثواب فراوان دانست و گفت: خداوند تاکید کرده که توسعه صلح و سازش از سوی بزرگان، متنفذین و ریش سفیدان صورت گیرد و اگر سایر افراد نیز ورود کنند خوب است اما کاری که ریش سفیدان در این حوزه انجام می‌دهند ماندگارتر و تاثیرگذارتر خواهد بود.

حجت‌الاسلام حمیدی ادامه داد: با تشکیل شوراهای حل اختلاف به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که افراد دارای دانش و تجربه لازم به عنوان اعضای این شوراها انتخاب شوند و در صورتی که این شوراها تشکیل نشده بود، ۴۰ درصد به ورودی پرونده‌های وارده به دستگاه قضایی افزوده می‌شد و از این رو شوراهای حل اختلاف بازوهای توانمند دستگاه قضایی هستند.

وی با اشاره به اینکه اصل کار در شوراهای حل اختلاف برای صلح و سازش است، گفت: شوراهای حل اختلاف نباید به شعبه دوم دادگستری‌ها تبدیل شوند زیرا براساس ماهیت این شوراها، باید در راستای توسعه صلح و سازش اقدام نمایند.

حجت‌الاسلام حمیدی یادآور شد: اقداماتی به منظور بهبود وضعیت اداری و استخدامی دبیران شوراهای حل اختلاف آغاز شده است.

انتهای پیام
captcha